תראו , ה אשכול הזה לא מדויק , כי זה לא משהו ספציפי .
אני מחפש משחקים ( לינק אחד עד שתיים גג ) להעביר איתם את הזמן .
עדיף משחקי אסטרטגיה .
תביאו משחק , משחק שאני הכי יאהב 200 נק'.
תראו , ה אשכול הזה לא מדויק , כי זה לא משהו ספציפי .
אני מחפש משחקים ( לינק אחד עד שתיים גג ) להעביר איתם את הזמן .
עדיף משחקי אסטרטגיה .
תביאו משחק , משחק שאני הכי יאהב 200 נק'.
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
|
|
אחי רוצה Empire Earth 2
לינק 1
?
".It always seems Impossible until it's done"
שי , תן תמונה + פירוט קצר , שמות לא עוזרים לי .
דימה , שם ספציפי אין לי ^^ אני משחק משהו נחמד מאתגר ורצוי אסטרטגיה .
ואנשים אם לא הבנתם , התכוונתי למשהו קצת יותר מתוחכם ממה שמישהו שלח לי , תיודעים משחק מורכב עם גרפיקה טובה .
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
שאולי שמעתי יצא רד אלרט 3...
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2616775
נראה קטלני אני חולה על המשחקים האלה אבל המחשב המסריח שלי בדוק לא יפעיל את זה חחח
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 07-06-2008 בשעה 19:00.
משחק ההמשך ל-Empire Earth הלוקח אותכם משחר ההיסטוריה האנושית ועד עתידה. משחק אסטרטגיה הזה שם אותכם בנעליו של מנהיגם של עם כזה או אחר, בין אם תבחרו לשחק את הבריטים, הקוריאנים, הטורקים ואחרים, בתחילת דרכם בשנת 10,000 לפני הספירה ועד להגומוניה הארצית, מאות שנים לאחר שנות ה-2000. המשחק שונה בצורה ניכרת מקודמו ומשלב אסטרטגיה בזמן אמת עם תכנון ופיתוח נרחבים הנראים רק במשחקים מבוססי תורות. תוכלו לשחק במערכה המרכזית שהוזכרה לעיל, להילחם מול היריב בקרב גראנדיאוזי במצב Skirmish, או לנסות את מזלכם באחת מבין שלוש מערכות קטנות יותר: קוריאה העתיקה, מלחמת העולם השנייה, ואמריקה המודרנית. המשחק שם דגש על ניהול נכון של התרבות ככלל ושל טריטוריות בפרט, התפתחויות טכנולוגיות, אפשרויות משא ומתן נרחבות ושליטה טקטית בטריטוריות השונות. מזג האויר משחק תפקיד מרכזי וחשוב מאוד לבחור מתי יוצאים להתקפה או מתי מעלים את רמת הביטחון. שינוי מרענן נוסף במשחק הוא שהוא שם קץ לרמאויות של המחשב במשחקים. האינטיליגנציה המלאכותית פועלת בצורה דומה לזה של השחקנים, דבר המעניק גם אתגר וגם סיפוק, במיוחד לאחר ביצוע תרגילים טקטיים מבריקים.
(תגיד אתה Xman באיזרה?)
".It always seems Impossible until it's done"