|
|
אף אחד לא באמת גונב
נכון שזה אותו דבר כמו לגנוב מהחנות ושיט דומה אבל בסופו של דבר זה כל כך בולשיט שחברות המשחקים מפסידות כסף
אם לא יהיה משחקים להורדה אז אנשים לא יורידו
מי שבאמת רוצה משחק כלשהו, הוא יקנה אותו גם אם הוא יכול להוריד אותו מליון פעם ממליון וחצי מקומות
אני אגיד לך תכלס, אני מוריד משחקים [הורדתי, היום אני לא משחק כבר] ובכל מקרה הלכתי וקניתי משחק כי רציתי
חברות המשחקים לא מפסידות מזה כלום, לא יהיו הורדות אז אנשים לא ישחקו פשוט מאוד
מי שבאמת ירצה לשחק ישיג את המשחק בדרכים אחרות
אל תשכח שיש אנשים שמורידים משחק, התאהבו בו, רוצים לשחק מולטי פלייר, קונים את המקורי.
קורה הרבה מאוד.
תבין בשוק הכל זה רווח מול הוצאות יש בסוף כל שנה סיכום מחזור שנתי, ברגע שחברה רואה שהמחזור שלילי \ לא ריווחי מספיק הם יפסיקו לייצר ועובדה שעיידן מייצרים.
יש משחקים שאני מוריד משחק 10 דקות ומוחק כי היום המון משחקים זה חרא טהור זה הכל, מייצרים משחקים בשביל הכסף לא מנסים ליצור משחקים מהנים אז אני גם אשלם וגם אמחק? שקודם יתחייבו על איכות כי כרגע איכות זה השם המנוגד להמון חברות גדולות.
והכי חשוב 300+ שקל למשחק לא יודע מה איתך לי זה נשמע קצת יותר מדי.
ולמה שבאינטרנט לא יהיה אפשרות לשלם מחירים הגיונים ונורמאלים ולהוריד במהירות המקסימלית אבל עדיין חברות המוזיקה והסרטים בעיקר (המשחקים זה קצת התפתח אבל עדיין לא מספיק) לא אוהבות את הרעין, והכי מעצבן עד שנותנים לך משהו שמים עליו הגנות DRM כמו איי פוד קניתי את השיר זכותי להשתמש בו בכל מקום .
אליס וחברות התקליטים החליטו לעשוק את הלקוחות, קבל דוגמא כיום אם יש לך חנות ואתה מוכר דיסיקים מוכר אותם באופן חוקי שים לב חוקי לגמרי שאתה קונה מהחברות הוצאה אסור לך להשמיע את הדיסקים בחנות אתה מחוייב בתמלוגים תבין דיסקים שלך שאתה קנית ואתה מוכר לאנשים בצורה חוקית אסור לך להשמיע דיסק שלך ללקוחות בשביל שהם יקנו. תבין לאומן שמייצר את המוזיקה בקושי מגיע כמה שקלים על כל דיסק רוב הכסף נכנס לחברות הפקה והפצה, זה היסבה שהם לא מוכנים למכור באינטנרט כי אזל א יהיה צידוק שכל הכסף יילך אליהם ובעצם האומן יקבל נטו את הכסף אליו.
נ.ב
הסיבה היחידה שאתרי המשחקים מצדדים בהורדות משחקים זה מהסיבה הפשוטה שהם מקבלים את המשחקים חינם והם חייבים ללכת בקו שלהם אחרת יגרו להם את הברז.
ושתדע לך
שחברות התקליטים משחררות אלבומים לרשת בעצמן
זה כזה בולשיט כל עניין הגניבות הזה
מה באמת נראה לך שמישהו יכנס לאולפן ויגנוב להם תדיסק?
אין אומן שעושה כסף מהדיסקים שלו, פשוט אין
דיסקים זה רק לחשיפה, הופעות, קמפיינים וכל מה שקשור זה מה שמביא את הכסף, כל השאר לא מעניין אותם
אם אתה חושב ש50סנט [לצורך העניין] חיי באחוזה רק כי אנשים קונים תדיסקים שלו אתה טועה
ככה זה בכל דבר עזוב אותך :\
WTF זה לא שאלה בכלל "האם להוריד או לא להוריד בכדי לא לפגוע בחברה"
מי שחכם ולא נקבה שיש לו רגשות אשמה לגבי הורדת משחקים שיוריד בכיף שלו!
אי אפשר להציג את זה יותר טוב (: חחח.
ולג'ק לא לכולם יש כסף כמו שאמרתי ... אתה סבבה עובד או שפשוט ישלך כסף...
לא לכולם יש כסף בטווח הארוך זה מבזבז יותר מלקנות את הקונסולה או את המחשב....
נגיד אתה קונה משחק טוב ב 2500 שקל תוך שנה אתה מוציא יותר מהסכום שהוצאת על המחשב.
מי שחכם לא קונה משחקים נקודה.
נערך לאחרונה על ידי HOMY206; 08-06-2008 בשעה 13:44.
למי שיש כסף יקנה משחק שהוא אוהב גם אם אפשר להוריד אותו, למי שאין כסף לא יקנה גם אם אי אפשר להוריד.
אז ככה שזה לא משנה.