לעשות מה שעשיתי עם איזה דוסית בסילבסטר.....run like hell
|
|
משה אבל אומרים לך שאתה לא רוצה להשאר
חוץ מזה מה יש לך לעשות 20 דקות בשירותים? אתה רוצה לאונן תשאר בבית מה תיוצא לדייט?
או שאני מורחת את הפגישה ומייבשת כזה... לא נותנת סיבה שזה ימשך..
ואם הוא מתקשר אחר כך אני מסננת..
או שאני אומרת לו פשוט.."בוא נשאר ידידים"
20 דקות זו הגזמה אבל 10 דקות זה ריאלי , ואני לא משתעשע כמוך.
שירותים זה תלוי בסיטואציה בד"כ זה לבהות בטלויזיה במקום (ערוץ האופנה יכול להיות מעניין לפעמים) , או לפלרטט עם המלצרים/ברמנית גם רעיון נחמד.
אם חבר מתקשר ואתם באמצע דייט ואתם מסננים אותו/אומרים לו שאתם לא יכולים לדבר , אתם מעמידים את עצמכם בכך שהיא הפרס והכלבה צריכה להבין שזה הפוך , תדברו עם חבר שלכם גם מול הפרצוף הבוחן שלה כמה דקות כמה שצריך ותסיימו כשתסיימו (לא שעה כן?) אתם ממשיכים כרגיל בלי סליחה בלי כלום.
אני רואה לפעמים שכשאני מתקשר לחברים שלי הם עושים לי "אני באמצע פגישה פה עם מישהי נדבר אחרי זה "
ישר כשאני מנתק אני אומר בלב , "איזה הומו" , אבל נחמד לדעת דברים שאחרים לא יודעים.
את האמת ירק לי כל הקטע ציון גם פתחתי אשכול בפורום בוגרים לא יודע מה יש לי לא בא לי על זה , אני צריך להתארגן כנראה מבחינה אישית ואז להתחיל מחדש..
תאמת מאז שנכנסתי לזה , זה רק שם אותי כמה צעדים אחורה התחלתי לחשוב יותר מדי להתחיל להבין דברים שהייתי עושה אותם פעם טבעי והיום כבר לא יוצאים לי , חבל אני צריך לנסות להשאיר את זה בתת מודע אבל זה מקשה עלי.
ממ אני מאמין שהייתי משחק לה איזה קטע ומזדיין משם
לא הולך לפגישות ראשונות, כי זה פשוט דפוק כזה.
אבל אם אני שם אני מניח שאני פשוט אשאר עד הסוף אם היא נראת טוב ונראה מה היא חושבת ואז נחליט כזה בבית, אם לא אני יעשה את מה שמשה אמר (לשלוח הודעה לחבר וללכת), אבל להשאיר כסף, זה פשוט לא יפה מצדך לא להשאיר כסף! אתה יוצא בן-אדם חרא.
אני גם הייתי מסיים את זה יפה ואז פשוט מנתק כל קשר.
כולה דייט ראשון. בגלל זה זה ראשון. נראה לי אתה מתכוון פה לבליינד דייט. זה משהו אחר. אבל אם לא. אז לא נורא. אומרים שלום (ואל תבואי לי בחלום) וזהו
קודם שהיא תשלם לי... אחרי זה נחשוב אם לצאת..
בתהליכי פרישה מאטרף.
פשוט למצוא מישהיא אחרת וזהו....
אומר לך שמעי נשמה זאת לא את זה אני(עלק) זה לא ילך..אז תעופי לי מעיינים ימכוערת!!
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
איכשהו מחכה לסוף ומביא איזה שאלה של איך היה? ואז אומר פשוט את האמת..
בלי לסנן בלי שום דבר..
הייתי מתנהגת אדישה או יבשה אבל מסיימת את הפגישה בצורה יפה.
קודם לסיים כמו בנאדם...ומשם כבר לסנן או להסביר שלא מתאים לי קשר כזה
מעצב גראפי לכל מטרה.