http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3554671,00.html
יואוו אני לא יודע אם ללכת להופעה, כיאלו בכל זאת מטאליקה אבל גם זאת מטאליקה החדשה \:
מה אתם אומרים?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3554671,00.html
יואוו אני לא יודע אם ללכת להופעה, כיאלו בכל זאת מטאליקה אבל גם זאת מטאליקה החדשה \:
מה אתם אומרים?
|
|
יווהוהוהוהוהוהוהוהוהו אני לא מאמייןןןןןן
אני כל כך שמח
100 אחוז שאני שם לא מעניין כמה עולה כרטיס
( מקווה שלא יפול על המסע לפולין כי כתוב ספטמבר בערך .. )
ומה הקשר מטאליקה החדשה ? מטאליקה תמיד תישאר מטאליקה נכון שהחל מ91-93 הם ירדו בסגנון הטוב של שנות ה80 וירדו בהצלחה
אבל אין לי ספק שהם יתנו כאן שואו מדהים
זה אותו הרכב המוצלח פרט לבסיסט שהוחלף..תחשוב האמט , האטפילד , ולארס אורליך , עם הבסיסט החדש משהו ספרדי ברח לי השם שלו עכשיו , הם יפציצו בטירוף
אני מת לשמוע את " למי צלצלו הפעמונים " במיוחד
ועוד רבים וטובים בלייב
נערך לאחרונה על ידי AmberJack; 12-06-2008 בשעה 17:35.
וואיי אדיר יכול להיות שאם אני אלך אני אלך עם קרובי משפחה כי דוד שלי היה בהופעה שלהם בארץ פעם קודמת...
והם ינגנו את כל הלהיטים שלהם או רק מהאלבום החדש?לא יודע תסבירו לי בבקשה...:/
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נראה לי אני אבוא...
ומטאליקה באה פעמיים לפני כן לארץ אם אני לא טועה ונתנה פה ב-93' נראה לי דוד שלי היה שם ואמר שמטאליקה נתנה את אחת ההופעות הגדולות שלה ושבוע אחרי או לפני הייתה הופעה של GNR ואמרו שהיה על הפנים ושרקו להם בוז או משהו...
בקיצור,אני נראה לי אבוא עם אותו דוד...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שמעו אם זה רשמי אני שם.
!!!!!!!!!!!!!1
אבל זה עוד לא רשמי אז בבקשה לערוך את הכותרת.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
גמאני כנראה שם
חייב לראות את קירק יו
גשם של עופרת יצוקה.
ישששש! מטאליקה....
זה יהיה בתוך אולם {עם גג וכיסאות} או שיהיו פוגואים ?
מישהו יודע כמה עולה כרטיס?
לפי הכתבה זה יהיה ביד אליהו. ולא יוציאו כיסאות כי אז לא יהיה מקום להרבה אנשים.
ופוגואים בטוח לא יהיו, בטח יהיה מחיר לכרטיס ישיבה ומחיר לכרטיס עמידה על הפרקט.
אבל בינתיים הכל שמועות אז אין למה לצפות.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
גם נסיונות זו התחלה. נקווה שיסתדר העניין.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
וואי זה יכול להיות נחמד להיות בהופעה אבל אני מש מקווה שהם ינגנו את השירים הקלאסיים שלהםולא רק חדשים כדי לקדם את האלבום החדש
חובש קרבי