האייפון החדש של 8 ג'יגה שעולה 200 דולר
האם יהיה אפשר להשתמש בו בארץ עם כרטיס סים של אורנג'
האייפון החדש של 8 ג'יגה שעולה 200 דולר
האם יהיה אפשר להשתמש בו בארץ עם כרטיס סים של אורנג'
|
|
לא כי לא פרצו אותו עדיין
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אבל אמורים לפרוץ אותו בקרוב? כי אני טס חודש לארה"ב וחשבתי להתחדש באחד
גבר בוא אני יסביר לך את העינין.
* אז ככה את האייפון החדש תוכל רכוש רק ב11.7
* 8G יעלה 399 ו16G יעלה 400 אבל, אם תתחיב למבצע של כמה שתתבר ככה תשלם אז
זה יעלה 8G 199 ו16G 299.
* כמו שאמרתי אתה צריך להיתחיב במקום בחנות (לוקח כ 10-12 דקות!)
* אין עדין פריצה לעברית.
* אי אפשר להכניס סים של סלקום או אורנ'ג.
* והכי חשוב אם תתחיב למבצע ואחר כך תפרוץ אותו לסלקום או אורנ'ג את תוכל אותה ובגדול.
כי אתה צריך לשם על מה שאתה מדבר (ואסור לפרוץ את האייפון) ואם תפרץ אותו לאורנ'ג או סלקום
אז הם רואים שאתה מדבר משם ויהיה לא נעים.
כל המידע הזה בדוק (כי אני גם חשבתי לקנות! חחח)
אז לבסוף כדי קצת לחכות!
מקווה שעזרתי.
זה לא בידיוק המכשירי עצמו האיפון הוא סוג של עסקת חבילה עם החברה שמפעילה אותו , לאחר הפעם האחרונה שאנשים קנו את המכשיר בלי להתחייב לרשת שמשווקת אותו בעצם .
אז אפל לומדים מטעויות המכשיר עוד לא יצא למכירה 11.7 כלום יכולים להגיד מה שבא להם אבל רק שהוא יצא למכירה אנחנו נדע איך הוא הולך להימכר ..
ככל הנראה כדי לקחת את המכשיר מאפל או מהחנות של הרשת ( atat ( צריכים להתחייב לשנתיים לעשות חבילה מסוימת וכך בעצם המכשיר עולה 199 דולר ל 8G רק בצבע שחור ו 299 16G שבא בשחור או בלבן .. האפשרות הזאת בעצם עוזרת רק לאמריקאים כרגע יש לנו בעיה אפילו לרכוש את המכשיר אני אישית מאמין שמי שיקנה את המכשיר ללא ללכת לחברה זה יעלה לו כמו המחירים הרגילים 399 ל 8 G ו 499 ל 16 G .... (אבל עם אפל אי אפשר לדעת )
בקשר לשימוש בישראל אז ככה המכשיר עצמו תוכנת הפעלה שלו היא חדשה 2.0 , לפני כמה שבועות (לפני יצאת המכשיר לשוק ) פרצו כמה אנשים שבעניין את תוכנת הבטא של הגירסה שזה סוג של התקדמות כרגע לכל מי שיש איפון מומלץ לא לסנכרן את המכשיר לגירסא החדשה ואני מאמין שבשבוע שבועיים הקרובים כבר תהיה פריצה למכשיר ושזה יגיע אפשר להשתמש במכשיר בארץ אבל אין לנו עברית עכשיו יש את העברית שהמציא ( אמיר ) מי שמכיר הוא אומר שהוא כבר בתהליכים של סוף הכנות של עברית אפילו טובה יותר מהקודמת העברית החדשה שלו עובדת רק על הגרסא החדשה והיא בתהליכי בטא ( על גרסאת הבטא של המכשיר )
אז בקיצור קצת סבלונות שבוע שבועיים תנו לאנשים לעשות את מה שהם עושים הכי טוב וכולנו נוכל להשתמש במכשיר פרוץ עם עברית והכלללל ...
מקווה שעזרתי