מעובר לחורמה ומודינג
מעובר לחורמה ומודינג
|
|
אתה יכול להיצטער לבאס אותי אבל הוא כן \\" והם לא איכותיים מכיוון שהם רגישים במתחים גם ה 9600 ניסינו לעשות OC היה לא יציב בגרוש המסך התכבה כל 2 דק'.... אז תבין לבד...
מי אמר לך שהוא מבוסס ליבת G92? חחח איזה סטלן... זה וה9800GX2 זה אותה הליבה החדשה של NVIDIA אם אנלא טועה... G94..
בכל מקרה עדיף לחכות עוד חודש ככה לכרטיסים החדשים
הGT200 או משהו כזה בקיצור הסדרה החדשה של NVIDIA
או לסדרה החדשה של ATI AMD ..
הביצועים לפי מה שאומרים הולכים ליהיות מטורפים (כרטיס חד ליבה יותר חזק מהGX2 שהוא כפול ליבה..) ועוד כל מיני פיצ'רים נוספים...
45 נאנו גם ממש לא איכותי לאוסי הוא אולי מתחמם לאט אבל הוא ממש רגיש במתחים... אני אומר לך מניסיון זה שאתה חושב שאתה יודע לא אומר כלום וה 9800 GX2 זה 9800X2 מי אמר לך שהוא כמו 8800GTS?
http://www.tomshardware.com/charts/g...score,538.html
כאן אתה תוכל לראות מה הכרטיס מסך שהכי טוב היום בשוק יש פה בנצ'מרקים שונים (בתיבת גלגלת)
http://www.guru3d.com/index.php?page=vga_charts
כאן יש לך עוד אפשרות לראות עוד בנצ'מרקים שעשו בין משחקים ולראות איזה כרטיס מסך מתאים לך.אתה לא חייב לקנות את הכרטיס הכי טוב בפול כסף... יש הצעות משתלמות יותר
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
NM זאת יחידה 45NM זה גודל של שיטת ייצור מסוימת שנקראת ליטגרפית 45NM 45NM סמסמל את גודל הטרנזיסטור ככל שהוא קטן יותר הוא צורך פחות חשמל משמע הוא מתחמם פחות. מה שאומר שהוא נחשב טוןב יותר לOC. עזוב מה קורה בפועל...
וה 9800GTX הוא 65NM והGX2 הוא גם 65NM ה 9800GTX מבוסס ליבת G92-200 מואצת שזה ליבת ה GTS רק כמו שאמרתי מואצת. הGX2 מבוסס G92-400X2 והם שני ליבות GTS אל תריבו איתי שניכם על דברים שאתם לא בטוחים בהם
צודק אני התבלבלתי... חשבתי G94... טעות שלי... אני יודע מה זה ליטוגרפיה אחי
רגע המפגר אמר... שזה בשבילהם חח אחי 45 NM זה צריכת אנרגיה מופחתת לא איכות לאוסי אבל התחממות פחות![]()
נערך לאחרונה על ידי חי.; 30-05-2008 בשעה 23:27.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
45NM נחשב איכותי יותר לOC כנ"ל במעבדים.. עזוב שבפועל זה לא יוצא ככה כי טרנזיסטור קטן יותר רגיש יותר למתח.. אני מדבר איתך בתאוריה.. כיוון שהוא מתחמם פחות החופ מגביל פחות וידוע שטמפרטורה היא קריטרון חשוב בOC
החברה של הכרטיס מסך לא טובה תיקנה של bfg
למה להקפיץ?
נעול