אלון, אין סיכוי כזה.
אלון, אין סיכוי כזה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
מגניב אבל אני לא ממש שומע שירים שלהם
אין מצב עד שהם באים פעם אחרונה הייתה לפני יותר מ-10 שנים והם הרימו פה את אחת ההופעות היותר טובות שלהם הם בטוח ינגנו את הלהיטים כמו:
~One
~Enter Sandman
~Master Of Puppets
~The Unforgiven אחד ושתיים
~Nothing Else Matters
~St. Anger
~Fade To Black
ועוד ועוד וכמובן את אלבומם החדש שצפוי מן הסתם להגיע לפני הגעתם של מטאליקה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ההופעה בישראל ממש לא הייתה אחת ההופעות הטובות שלהם..
כמעט כמו כל להקה שמגיעה לארץ..גם כשגאנז היו פה הייתה הופעה בינונית..
בכל מקרה חבר'ה שווה לכם להגיע לשמוע את האלבום החדש שלהם..
אמרו שכמה שירים מזכירים את ימי התראש היפים של החבר'ה..
אני יהיה שם לא חשוב מה..עם עוד איזה 3-4 חברים.יהיה בן זונה..
התכוונתי אחת הופעות הטובות בארץ,טעות שלי
ומאיפה אני יכול להשיג או לשמוע את האלבום החדש?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אלהה מטאליקה בארץ פש יפה האמת שאני לא שומע הרבה שירים שלה אבל זאת דווק אחלה להקה.
כן הם אמרו ולא מזמן פרסמתי אשכול על זה שהם יתנו להוריד את האלבום שלהם אבל בכסף לא בחינם ....