סניידר ואן פרסי רובן וקאוט פשוט שערים יפהפים אחד אחד!
סניידר ואן פרסי רובן וקאוט פשוט שערים יפהפים אחד אחד!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
נראלי שבסוף שלב הבתים איטליה וצרפת לא יעלו , נשמע טיפה מוזר אבל כנראה שכך זה יהיה...
1-0 ספרד.. טורס עם שער ראשון בטורניר
1-1 איברהימוביץ' כבש...
חבל, לקראת סוף המחצית ספרד בקושי תקפו, לא הלך להם כלום
איזה שופט הו*ו יש התקפה של ספרד והוא שורק פתאום לסיום המחצית =|
לא הייתי שורק על זה פנדל מבבט ראשוני , באמתץ קשה לשופט לראות דבר כזה.. למרות שזה מאוד קשה להחלטה .
טורס באמת שחקן גדול .. גוטי היה חייב להיות שם , פשוט חייב.
Siete
לדעתי לא היה פנדל אלמנדר רץ לכיוון סילבה ואלמנדר יותר גדול וחזק מסילבה,שכתוצאה מההתנגשות עם אלמנדר נפל...:/
לא ראיתי כשהשופט שרק למחצית בזמן התקפת ספרד מישהו מוכן להסביר לי מה קרה שם?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
כע כמו שאני אומר .. קשה לראות דבר כזה שאתה מסתכל פעם ראשונה...
למה סילבה על המגרש רק אלוהים יודע ! , ארגונס החליף את הקישור של בארסה חח .. לטעמי היה צריך להשאיר לפחות אחד מהם ולהחליף את סילבה שממש חלש היום . אם לא טורס אז עכשיו 1-0 לשוודים , כי טורס שם את ההזדמנות היחידה שלהם עד להזדמנות בדקה ה68 .
Siete
2-1
דויד וויה
ספרד העפילה לשלב הבא
משחק מתסכל מאוד
סילבה במשחק טוב מאוד,נלחם,עשה מלא תנועה,היה שחקן משמעותי היום בהתקפה הדיי כבויה.
ויאה עם שער ענק וחשוב למרות המשחק הבינוני,החוד הספרדי ללא ספק הטוב בטורניר.
משחק מצוין אל תשאל , זה שהוא יודע לשמור על הכדור לא אומר הרבה .(כל פעם שהוא הגיע קדימה הוא איבד כדורים , מה שכן נלחם הרבה אבל אני עדין חושב שאינייסטה או צאבי היו צריכים להשאר והוא היה צריך לעזוב ).
גם משחק שעבר לא הבנתי למה שבחו אותו עד כדי כך פה בפורום ( באתרים הוא קיבל 5.5 ) .
בקשר לוילה , בנתיים הוא מוכיח שכל הדיבורים על ראול לא נכונים , כמובן שנצטרך עוד הוכחות ברבע גמר+ חצי גמר נגד קבוצות אמיתיות . כמו שאמרת החוד של ספרד קטלני במיחד כשטורס בכושר טוב .
יהיה מענין ברבע גמר .
Siete
דקה לסיום ויאה כבש שער מהרמה שהרימו לו,ההגנה השוודית לא הסתדרה עם הכדור ויאה הלך לצד שמאל והכניע את איסאקסון
בבית הזה אני אוהד את שתי הנבחרות אבל העדפתי קצת יותר את שוודיה...מקווה שייגמר תיקו בין יוון ורוסיה כדי ששוודיה תיהיה כמה שיותר קרובה לשלב הבא
טורס היה עייף ולא היה סדר במשחק
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
ספרד ברבע הגמר
1-0 לרוסיה עכשיו מול יוון משער בדקה ה33. יוון כנראה בחוץ.. (וטוב שכך)