טוב יוצרים אותו רק עם 3 PET הנה תמונה: תילחצו על התמונה כדי להגדיל~
OMFGGGG אחי מה זה הדרקון הזהההההה ואיזה pet צריך בישביל זה?
אם אני לא טועה קונים כרטיס מיוחד בשביל לעשות את הדרקון הזה וזה כל PET
ואי ממש מגניב אבל אתה יכול לפרט אליו קצת מגיד מה הוא מביא אם יש לו מהירות מסויימת
FUCK IS FUN FUCK IS FUNNY PEOPLE LIKE TO FUCK FOR MONEY IF U THINK THAT FUCK IS FUNNY FUCK UR MOM AND KEEP THE MONEY XD משפט חכם ^^
סימון אתה טועה.. אתה צריך 3 דרקונים לא משנה איזה.. ואז אתה צריך משהו מitcg כדיי לשים את כולם ביחד.. ואז הוא מופיע. הוא לא מוסיף כלום.
נכתב במקור על ידי Mr.Black סימון אתה טועה.. אתה צריך 3 דרקונים לא משנה איזה.. ואז אתה צריך משהו מitcg כדיי לשים את כולם ביחד.. ואז הוא מופיע. הוא לא מוסיף כלום. תודה על התיקון לא ידעתי חשבתי כל PET אבל צדקתי שצריך כרטיס שעושה את הדרקון
חחחח כוסון..
חמודד
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ לחצו על התמונה להגיע לפורום אייפון\אייפוד - ואל תתבישו לפתוח נושאים כמובן - לפרסם דברים חדשים... - והכי הכי חשוב - להנות! -
חזק
PSN:TyanivTBF:BC 2Grand Theft Auto IVinFamousUncharted: Drake's FortuneTEKKEN 6Uncharted 2: Among ThievesAssassin's Creed II
זה בברה? עם כן אני היתי שם אבל בהמשך
Erik Lamela 8
כן זה בברה ומה קשור שהיתה שם בהמשך...
הדרקון מתקיף או משהו?
נכתב במקור על ידי DoctorCool הדרקון מתקיף או משהו? לא הוא לא מתקיף זה שילוב של כל הדרקונים PET
נכתב במקור על ידי sn00p כן זה בברה ומה קשור שהיתה שם בהמשך... היתי באחד הקומות למעלה נשבע לכם אני זוכר את הקוסם עם הזקן הזה נשבע לכם
יואו איזה יפה עם יש לך 3 חיות זה עושה אפקט כזה
חוקי הפורום