אני רוצה לגלח את השיער שיש לי על הגוף כי הוא מציק לי ועכשיו מגיע הקיץ ואני יזיע כמו חמור איך בדיוק אני יעשה את זה ? שעווה מספריים סכין מה הדרך הנוחה ביותר והפחות מביישת ?
אני רוצה לגלח את השיער שיש לי על הגוף כי הוא מציק לי ועכשיו מגיע הקיץ ואני יזיע כמו חמור איך בדיוק אני יעשה את זה ? שעווה מספריים סכין מה הדרך הנוחה ביותר והפחות מביישת ?
נערך לאחרונה על ידי nigeriaftw; 18-06-2008 בשעה 18:01.
|
|
בשביל מה אתה צריך כסף לשעווה?
אתה קונה חד פעמי את מה שצריך וזה לא יקר בכלל ועושה שעווה אז כסף זאת לא הבעיה....
אם זה מה שגורם לך להרגיש טוב תעשה את זה למה לא.....
אחי אל תתיחס לקודם תאמת ערכתי את האשכול פשוט אני מתבייש בקטע הזה אבל תודה
גילוח - לא כואב, מגרד, לא מדלל (מוסיף), השיערה נהיית יותר שחורה ויותר חזקה, צומח מהר (השיערה לא יוצאת מהשורש).
שעווה - כן כואב, לא מגרד, כן מדלל (אחרי תקופה שתעשה אתה תיראה תהבדל), לא צומח מהר (השיערה יוצאת מהשורש אז לפחות עד חודש, אפילו יותר, תלוי בצמיחה).
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 18-06-2008 בשעה 20:13.
אתה צריך לגלח זה יהפוך אותך לנקי ואתה תהיה שמח אני עושה את זה כבר זמן מה ואני מאושר
תודה רבה לכם...
רק רציתי להבהיר שהמקום אותו אני רוצה לגלח הוא בין הביצים לתחת, שם יש לי מלא שיער, זה מפריע לי ללכת.![]()
אני מקצץ למטה ומגלח בבית שחי , סה"כ אני לא שעיר בכלל אין לי כמעט שיערות אפילו חושבים שאני מגלח ברגליים מרוב שאני כוסית , סה"כ יש לך VEET שאפשר להשתמש בזה אם אתה מפחד לגלח או משהו בסיגנון זה גם נחמד אבל גודל מהר ..
תודה יא מלכים
תצטוט אותי אם בא לכם..
אבל גילחתי בעבר עם סכין וקצף גילוח וניהיו לי נקודות אדומות..איך אפשר למנוע את הנקודת האדומות שניהיות אחרי הגילוח?.
נערך לאחרונה על ידי nigeriaftw; 20-06-2008 בשעה 18:21.
שעווה !! זה קצת כואב! אבל עושים את זה!!!