לכול האנשים שאוהבים את הזמר והשירים של COLDPLAY הנה הוא חזר אם אלבום חדש בקרוב יצא
ב12.6.2008 החודש עוד כמה ימים.
לאלבום יקראו:
Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends - 2008
לכול האנשים שאוהבים את הזמר והשירים של COLDPLAY הנה הוא חזר אם אלבום חדש בקרוב יצא
ב12.6.2008 החודש עוד כמה ימים.
לאלבום יקראו:
Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends - 2008
נערך לאחרונה על ידי amitliran; 03-06-2008 בשעה 00:28. סיבה: [ידיעה] בקרוב אלבומו החדש של COLDPLAY
|
|
שמעתי תשיר Violet Hill דווקא לא משו יחסית לשירים גדולים אחרים שלהם...
אבל בכל זאת, מחכה לאלבום...
קרדיט לHen הכריש על החתימה
400 - 500 - 600 - 700 - 800
כתבת אבלום....
וכולם יודעים כב יצאו להם שני סינגלים
אני מחכה לו למרות שמוויולט היל כבר אפשר לדעת שהאלבום יהיה שונה מאוד מיכל מה שהם עשו בעבר
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שיר חדש של coldplay ממש טוב שווה להוריד אותו קוראים לו hill violet שיר תותח...
*וויולט היל וזה באמת שיר טוב פעם ראשונה נראה לי ששומעים מהם סולו גיטרה!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זהו האלבום שלהם יצא כבר מיזמן הוא התאריך שלו זה ב12.6 אנחנו עכשיו כבר ב18.6 ויש לי אותו כבר על המחשב כול האלבום ממש שונה גם קולדפלי אמר בעצמו שיכול להיות שחלק לא יאהבו אבל הוא רצה לעשות שינוי באלבום החדש לטעמי הוא דווקא די חמוד מי 1 עד 10 - 6 אבל כול אחד והטעם שלו