אפשר הימור אחרון ?
אפשר הימור אחרון ?
חחח גאי
|
|
איטליה (2+) כל הנק' שלי (זה לא הרבה)
16 נק'.
נערך לאחרונה על ידי T0Blerone; 22-06-2008 בשעה 22:12. סיבה: כמות הנק'.
תוצאות : קרואטיה-תורכיה (+2) = תורכיה
הולנד - רוסיה (+1) = רוסיה
ספרד - איטליה (+2) = תיקו ( בגלל שנגמר 4-2 לספרד ואז מוסיפים 2 לאיטליה ויוצא 4-4 )
לשלוח נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לאוויה - לך תדע ,ואם לסבתא היו גלגלים? ואם הו היה מחטיא , זה דברים שלא ניתן לדעת כך שזה לא בעיה שלי ,
להדר - זה תלוי במתחיל ההימור , כתבתי במפורש בהודעה הראשונה שהתוצאות לא נקבעות לפי הדקה ה90 , אלא בהערכה \ פנדלים , אם לא קראתה זאת לא אשמתי כי אף אחד לא הכריך אותך להמר כאן .
חח אחי הארכה זה עם א', בקראת אין ה בסוף, והכריח זה בלי ך סופית...
וזה כן בעיה שלך.. מה אתה עושה הימור עם הארכה ופנדלים... וגם אם כן.. סתכל בפרו בפיפא וכל אלה... שקבוצה מנצחת בפנדלים נגיד 3:0 לא כתוב בסוף 3:0 אלא כתוב את הקבוצה שניצחה +1 נגיד שהגיעו לפנדלים היה 1-1 אז אומרים נגמר 2-1... כך שתמיד אחרי פנדלים מתווסף אחד ולא ההפרש בפנדלים.... אם אתה מחשב את זה ככה היית צריך לציין את זה לפני... אני לא אמור לנחש על מה אתה חושב...
מהאתם רבים איתו בכלל ?
הוא לא מבין בהימורים בגלל זה הוא מדבר.
חן קיבל פרטית והוא יקבע בתור מנהל.
אני כן ציינתי את זה , תנסו להכנס לנעליים שלי ,לא הייתי כותב גם +2 וגם פנדלים כי אז אין לזה משמעות אם מוסיפים אחד , חוז מזה אני גם התכוונתי לתוצאה בפנדלים גם , אני חושב שהסברתי את זה כמו שצריך .
צריך לקבוע מישהוא נטרלי לדוגמא המנהל חן , למרות שזה לא ממש טוב כי אני די חדש ובגלל שאתם ותיקים וחלקכם מנהלים או בעלי תפקידים אז בטוח יבחרו בכם כי אני חדש ואין לי פה חברים שמוכנים לעזור לי כמו שלכם אז זה גם די באסה ...
ואני לא מנסה לרמות אותכם או משהוא כזה , כדי שלא תחשבו , אני רוצה לשמור על הנקודות שהרווחתי בצדק ולנסות לצבור עוד ...
גבר אין לי בעיה, שאתה רוצה לשמור על הנק' שלך.
כמו כולם, אבל אתה לא יכול להמציא דברים.
עדכנתי את חן בפרטים ונעשה מה שהוא יחליט
לא המצאתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תקשיב.. הימור זה הימור עד הדקה ה90 ולא משנה מה אתה קובע או מה אתה תבחר אתה מבין?
זה פשוט מאוד. או שאתה מהמר על המשחק שנגמר בדקה ה90 או שאתה לא מהמר בכלל - אלו החוקים.
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 23-06-2008 בשעה 16:28.
מה????זה לא רציני!
בגלל שאני חדש אז פתאום שמים לב לחוקים או מה???או בגלל שחבר של המנהל ביקש ? חוץ מזה קח לדוגמא את 2 האשכולות האלה שבהם לא התייחסתם ! ראיתי אותם עוד ממזמן וחשבתי שאפשר , אבל מהם העלמתם עין בגלל שהם חברים שלך ...זאת אפליה!!!!! זה שאתם שונאים אותי אז אני לא מקבל יחס שווה מהחוקים???
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=358605
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=357949
סליחה ,אדר .
שנית אם אתה אומר שלאיטלקים הגיע פנדל נוסף אז אתה מודה שבהימור נכללו גם הפנדלים . חוץ מזה אני לא מסכים אם ההחלטה (חייבים לערער את זה!!!) כי זאת אפליה לשמה!!!אין לכם מה להגיד על ההודעה הקודמת...אני בטוח שאם איטליה הייתה מנצחת אז הייתם שמים ז** על החוקים אבל בגלל שהימרו חברים של מישהוא בעל תפקיד אז אתם מערערים , ואם פותח ההימור חדש אז זאת ממש חגיגה ! זה ממש לא הוגן!!!!!!!