מהיום כל יום כשאתם יוצאים לאנשהו מהבית-
תסתכלו מסביב , תראו כל יום לפחות 5 דברים מעניינים
דוגמא , אני הולך ברחוב רואה 2 נשים רבות מכות...
נכנס לקניון , רואה בנאדם מרים סחורה ופתאום מפיל הכל בבת אחת ..
אחר כך שאני מדבר עם נשים , אפשר לזרוק תסיפורים הקטנים האלה , להוסיף דברים מצחיקים (מותר לחרטט קצת .. לא מזיק) ותמיד יש על מה לדבר.
בגלל שאני עושה את זה גם אם אני מרגיש שאני נתקע בשיחה (נדיר ביותר פשוט..אבל קורה) אז אני פשוט אומר "את לא מבינה מה קרה לי היום" וכולי בהתלהבות , בגלל שאני מדבר את זה , היא מקבלת את זה , ואין לי מושג איך אני הולך להמשיך , אבל משהו יקפוץ לי לראש , כי אני בנאדם שיוצא המון ומדבר עם המון אנשים (נשים וגברים) אז בטוח יהיה משהו , מבינים ? זה פשוט ענק.
עוד דבר , רוב השיחה מבוססת על איך שאתם מעבירים את מה שאתם אומרים , שפת גוף נוחה , טון דיבור-דברו ממש לאט ! משהו כמו חצי מהמהירות שאתם מדברים בה עכשיו . תשענו אחורה . אם יש קטעים של שקט , אל תלחצו , פשוט תסתכלו לבחורה בעיניים ותחייכו - דבר שלא קורה לי הרבה אבל כשקורה שפתאום יש שקט ואנחנו לא מדברים , אז היא מנסה להתחיל את השיחה שוב ,אז אני אומר לה "ששש את הורסת את הרגע" חח
קחו את זה בפאן , באיזי , אל תחשבו "היי אני חייב להגיד משהו מצחיק!"
פשוט תזרמו , דברו על מה שבא לכם , והינה משפט המפתח של אחד מהאמנים שאני הכי מעריך (דויד ויגאנט , תרגמתי לעיברית )
" אין דבר לא נכון לומר , הדבר היחיד שלא נכון - הוא לא לומר כלום."
אני במצב רוח מטורף פשוט , הלך לי מצויין בבגרות במתמטיקה (שזה הפתעה רצינית) וקורים עד כמה דברים טובים..אז אמרתי יאלא נפנק אתכם.
תיישמו.
1o1x.
נ.ב
שמשה לא יתלונן (לא שהוא מעניין)
קרדיט לאיזה פריקלא על הכל אבל על חלק.

" חח
ציטוט ההודעה

...