פריקים מסריחים...
פריקים מסריחים...
|
|
אני לא אומר שזה בסדר מה שהם עושים, אבל אתם סתם סטיגמתיים... וזה לא בסדר מצדכם... זה סתם גזענות...
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
חחח איזה מפגרים אתם..
ככה לא נראה בנאדם מת.
תכלס נאצים
גשם של עופרת יצוקה.
עדיף ערסים מפריקים , לפחות להם יש קצת כבוד .
וזה שמעלי , מה הקשר אתה רואה בן אדם נשכב על הרצפה , במקום לנסות לעזור לו להתקשר לחברים שלו או משו אתה תשתין אליו ותזרוק אלי גרעינים ?
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 26-06-2008 בשעה 18:44.
Siete
כן בטח , הדבר הראשון שעושים שרואים בן אדם מת זה להשתין עליו.
אני זין אם זה לא אחד החברים שלהם....
מה גזענות הם פריקים קטנים שאין להם חיים ואם הייתי רואה אותם הייתי הורג אותך , המסכנים האלה רואים בן אדם שיכור ברחובב , סתם פריקים מסריחים אין לי כח אפילו לדבר על זה.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 26-06-2008 בשעה 19:13.
Siete
תסבירו לי רגע, האיש הזה בא לאיכם אישית ועשה לכם משהו? או שסתם ראיתם מישהו שונה ברחוב עם מוהוק ענק וניטים והחלטתם שהוא מטומטם? אז אני חושב שלשמוע מזרחית ודיכאון זה מטומטם, ולראות כדורגל זה מטומטם ולהדליק נפצים זה מטומטם.
או שאולי יש לכם אחד כזה בכיתה? והלכתם איתו מכות, ואז החלטתם שכולם כאלה?
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
מצטער להגיד לך , אז אתה הומו ( על מה שאמרת על כדורגל) .
את האמת פריקים לא הכי מפריעים לי (ערס אני לא תיהיה בטוח ) . אבל שאני רואה דבר כזה כן זה כן מפריע.
Siete
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח