השעה 00:00 ה27 ביוני , ראול בן 31 מתנת יום הולדת מושלמת : - )
מענין אם גם לי תיהיה יום הולדת טובה או ששוב באלאק ינסה לקחת לי אותה :\
השעה 00:00 ה27 ביוני , ראול בן 31 מתנת יום הולדת מושלמת : - )
מענין אם גם לי תיהיה יום הולדת טובה או ששוב באלאק ינסה לקחת לי אותה :\
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-06-2008 בשעה 01:00.
Siete
|
|
באלאק יקח אותה וגרנט יהפוך אותו למצטיין המשחק עוד לפני שהמשחק התחיל
שונא את באירן וכל השחקנים שלה , פשוט שונא . 12שנים אחרי שלקחו את התואר האחרון הנה הם יקחו אותו שוב :\ שונא אותם ושונא את כל השחקנים שם:\
Siete
סמעק חבל שרוסיה הפסידה, הלוואי שגרמניה תנצח.
גרמנייה מסוגלת לנצח את ספרד אבל ספרד נראתה מצויין נגד רוסיה.
רוסיה הגיעו לחצי הגמר אותה קבוצה שהגיעה למשחק הראשון נגד ספרד. איטיים, לא מרוכזים ובעיקר מבולבלים מול המהירות של סילבה וטורס.
נקווה שמצלדר ומרטסקר ידעו לעצור את טורס וכל הקישור המדהים שיש לספרד.
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אינייסטהמביא משחק טוב פעם ב1000 שנה , פבריגאס חייב לפתוח.
דניאל גויסה יפתח בחוד ככל הנראה ביום ראשון :\ בשביל זה היו צריכים את ראול והניסיון שלו במאני טיים .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-06-2008 בשעה 03:40.
Siete
איזה משחק! ספרד קרעה את רוסיה! מגיע לספרד לזכות, היא נתנה את הטורניר הכי טוב עד עכשיו.
אני רשמתי כבר...
אם הרוסים היו עולים הם היו מנצחים את גרמניה..
ברגע שספרד עלתה, אני בטוח שהגרמנים ינצחו..
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
המספרים מדברים בעד עצמם בנחברת פבריגאס מתקשה להציג את היכולת שהוא מציג בארסנל ולכן אינייסטה פותח, ולא כמו שאתה טוען הוא בורג מרכזי בנבחרת הספרדית.
נ.ב
אני לא רואה אותכם מתנצלים בפני ארגונס תראו לאן הוא הביא את ספרד בלי ראול המהולל שלכם (ראינו עד עכשיו מה ספרד שווה איתו ומה היא שווה בלעדיו), עצם ההגעה לחצי הגמר זה הישג גדול בשביל נבחרת כמו ספרד אז גמר?! לכל המבקרים אתם יכולים לאכול את הכובע ביחד עם ראול.
HUP HOLLAND HUP
Visca Barca y Visca Catalunya
מחצית כזאת חד צדדית הרבה זמן לא ראיתי.
ספרד פשוט פירקו את רוסיה. רוסיה בקושי נגעו בכדור וחוץ מהתקפה או 2 שהם כבר בפיגור 2:0 הם לא עשו כלום כל המחצית הזאת. לא מתאים להידינק לראות את זה ולא לעשות כלום.
השילוב של אינייסטה, פברגאס, צ'אבי וסילבה פשוט ענק. חוליית קישור של שחקנים שקטים, בלי אגו, פשוט עושים את העבודה כמו שצריך. כמה משולשים ודאבל פאסים הם עשו. סרחיו ראמוס עולה כל התקפה שניה בערך עד הקו של הקרן וגוויזה (שלא שמעתי עליו לפני הטורניר הזה) לוקח את ההזדמנויות שנותנים לו גם להם מגיעה מילה טובה.
לספרד מגיע לקחת את היורו הזה.
אתמול הוכח לכולם,פבריגאס המוסר הכי טוב בעולם.
גאון כדורגל.
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
פאבריגאס כל פעם שהוא היה על המגרששששש ביורו הזה היה השחקן הכי טוב בספרד.
עם כל הדיבורים על פאקינג רוסיה ,עדין זה רוסיה והיא לא מתקרבת לספרד ובמיוחד לא להולנד הלוזרית .
אגב פאברגאס מוסר מצוין הגזמת הטוב בעול םאבל מוסר מצוין , אבל הוא יהיה הוא רק בן 21 חח . זה מצחיק.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 27-06-2008 בשעה 15:58.
Siete