|
|
ברור שהצבא רוצה להציג יוקרה ולזכות ליחס טוב מהציבור ובגלל זה היח"צ האלו. חוץ מזה ,וזה באמת קורס שדי מעניין את הציבור , אבל לדעתי לא כל מה שרשום בכתבה נכון.
חיל האוויר תמדי היה מעט נפוח בלשון המעטה.
שוב התפיסה הזאת התחילה עוד ממלחמת העולם הראשונה הכבוד ההיראוי שלו זוכים הטייסים אף על פי שמי שבפועל עושה את כל העבודה הקשה אלה החיר.
אין ספר שקורס הטיס זה קורס יוקרתי וקשה אבל הוא מקבל פרסום מעל כל קורס אחר חיל האוויר מתפקד כמו צבא קטן, (בארה"ב חיל הים מתפקד כמו צבא קטן שלמעשה יש להם מטוסים משלהם חייל רגלים וכו'...) הם זקוקים לתקציבי ענק ולכן כמובן הם ידאגו להבליט את הנקודות הטובות. ואני לא רואה שום דבר רע במה שהם עושים.
חורה לי מאוד, שעל "פסיחת" דברים מסויימים, עפים ישר מקורס טייס, ואם תגידו זה ל"טובים", אך כל אלה שברובם התקבלו לטייס הם טובים, אז לא חבל להעיף, שאני חושב צריך לתת צ'אנס ויהיו עוד לא פחות טייסים טובים, נכון שיש דברים מסויימים שניתן להעיף עליהם, אבל כחלק מהדברים המועטים ניראה לי כלא מוצדק להעיף מהקורס, אז יש לתת צ'אנס להם - הטובים שבטייס..
נערך לאחרונה על ידי Drogz; 29-06-2008 בשעה 01:48.
הבא שמגיב פה "תודה" עף לשבוע נשבע לכם.
אין לכם משהו טוב להגיד אל תגיבו.
ישי התותח
זה מנסיון אישי? אכפת לך לפרט?...
אגב זה ממזמן לא הטובים לטיס , זה המתאימים שתדע טובים יש בעוד אלף מקומות אחרים בצבא זה בטוח.
אגב הכתבה לא מעניינת היא כתבה דבילית לפי דעתי , יחצנות שמיחצנות עם כל הפרסום זה עדיין מעט מאוד מהיוקרה והכבוד של הקורס הארוך, המאתגר והקשה מכל הבחינות בצה"ל, אפשר לומר בעצם בארץ (משהו חושב אחרת?),
רק שתדע וואלה זה אתר חדשות עם השפקה שמאלנית מאוד שלא מכבד בכלל את הצבא ואת המוסדות הביטחון של המדינה אז אל תקח מה שהם רושמים כמובן מאליו.