קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] המראה שלי, איך אני נראה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 27-12-2008, 16:38
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 14:12
  3. [הומור]איך בנות מתקלחות ואיך בנים מתקלחים
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 19:42
  4. תראו את פורום MTV ושחורה איך הוא נראה
    על ידי קופיקו בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-06-2006, 15:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

פריקה | איך שאני נראה ואיך שמתייחסים אליי (כיתה ט בן 15)

ברירת מחדל פריקה | איך שאני נראה ואיך שמתייחסים אליי (כיתה ט בן 15)

-קודם כול אני כיתה ט' ואני עולה לכיתה י' אני בן 15 עוד מעט ואני לא מפותח ממש (נמוך ורזה מאוד) אני ילד ביישן וכמעט שלא מדבר (אני לא חנון אבל אני נראה כזה וזה מטעה).

-שנית כול מה שמפריע לי זה איך שאני נראה כי אני לא בחרתי את זה :-( ולפעמיים חברים שלי מהכיתה (לא חברים טובים של לצאת לאנשהו חברים של כיתה) צוחקים אליי למשל: "סתום ******, יא מכוער" אבל במובן של צחוק לא של העלבה אבל אני נעלב מזה ואין לי אומץ ללכת אליו ולהגיד לו תפסיק אם זה כי אני לא מרגיש עם זה בנוח שאתה אומר לי את זה.
    עוד דוגמא: לפעמיים יש דברים שמצחיקים אותי (כמו כול בנאדם נורמאלי) אז אני צוחק והחיוך שלי לא ממש יפה (יש לי ריבועיים, שניים גדולות וצהבהבות) אז לפעמיים חברים שלי מהכיתה צוחקים על החיוך שלי כשאני מחייך הם אומרים: יש לו חיוך גדול כזה ומעצבן" משהו כזה אולי טיפה הגזמתי.
    והם לא ילדים חארות ממש הם נחמדים והכול אבל לפעמים הם עושים את זה ונשבע לכם בא לי ללכת לצד ולבכות כי אני רגיש אבל אני בקושי מצליח להחזיק את עצמי.

-אני קטן לעומת ילדים אחרים, אני נראה ליידם כאילו אני בכיתה ו' או ז' והם בכיתה ט' או י'.
    אז לפעמיים (הכול בגדר הצחוק זה לא שהם ערסים או ילדים טמבלים שמציקים בכוונה זה סוג של צחוקים) הם באים ואומרים:" יאללה בו נרביץ ל******" ובסדר אני זורם אבל נמאס לי שמרביצים לי כי אני קטן.

-אז נמאס לי שעשו לי את זה אז הלכתי השקעתי בעצמי קצת הלכתי לקנות בגדים (מותגים: נייק, פומה) כדי שירדו ממני.
    עכשיו שאני בא אומרים: "יוו איזה עבריין" (בצחוק) [אסור בבצפר שלנו לבוא בלי חולצת בצפר].

-עכשיו הקטע שכי מעצבן אותי (נראה לי) שהילד כאפות של כול הערסים נטפל אליי ומתחיל לתת לי בוקסים וכאלה רק בגלל שאני חלש וקטן (אבל שוב בערך צחוק כזה) זה מעצבן אותי כי אם הייתי מפותח אני לא הייתי עושה את זה לילדים אחרים.

-עוד דבר, אני דומה לאיזה ילד חנון שמדבר כמו גיי (פג) כזה אז הוא מדבר כמו ילדה בשקט כזה אז ילדים מהכיתה שלי המציאו עליו משהו שהוא אומר ועושה עם הידיים אז כול פעם שהילד החנון הזה מדבר ושיש לו יציאות דפוקות כאלה אז עושים את זה.אז לפעמים עושים גם לי את זה כי אני מזכיר אותו קצת (אני לא חנון אני לא מדבר כמו חנון [למרות שיש לי קצת כול נמוך כזה לא ממש של גבר] אבל אני נראה כמו חנון לא משנה מה אני יעשה ואני ממש לא כזה! וזה משגע אותי!!!!!!!!!).

-אני מתערב שאני מבין בכול הקטע של המיניות (סקס וכאלה) יותר טוב מכול ערס או מהמתלהבים שעושים פוזות פשוט אני ביישן ואין לי אומץ ללכת בנות \ ילדה ולדבר איתה \איתן כי במילא אני לא נראה טוב (גם עם כול המותגים שקניתי). בנוגע לבנות אין לי ידידות ולא חברות ולא היו לי אף פעם.

-בנוגע לחברים טובים יש לי שניים שלושה אבל אנחנו לא גרים בעיר אז קשה לנו לצאת וכאלה.

-אין לי דברים שאני טוב בהם חוץ ממשחק אחד (לא מחשב) שיש לי בבית אבל ילדים יכולים לראות את ההודעה הזאת ולהבין שזה אני אז אני לא רושם.

יש עוד דברים אבל כבר חפרתי וזה הדברים העיקריים.
    אני כבר לא יודע מה לעשות.

2. קישורים ממומנים

טוב, אז דבר ראשון, לדעתי תנצל את הקיץ הזה ותתחיל להתאמן קצת, לך לחדר כושר ותתחיל לפתח את עצמך,
    דבר שני, יש אנשים כאלו שתמיד צוחקים עליהם והכל אבל זה רק בגלל שאין להם שום כבוד לעצמם והם נותנים לאחרים לצחוק עליהם, אין להם תדמית חזקה(כניראה שגם לך אין) ולדעת האנשים האחרים לנוכחות שלהם אין עוצמה
    זאת אומרת? במשך הזמן אנשים הבינו שאפשר ואתה נותן להם את ההרגשה של אפשר, תנסה לעשות משהו בעניין
    ושאני אומר תעשה משהו בעניין זה לא בקטע של מכות זה בקטע של תראה להם שאתה רציני ומה שהכי חשוב אל תשתפן!
    בקטע של אתה גר רחוק והכל, אין המון לעשות, מקסימום אתה יכול לדבר עם ההורים אולי אתם יכולים לסדר משהו, ותהיה כנה עם ההורים, אל תגיד להם כי ככה, תגיד להם את כל מה שאמרתה לנו, חוץ מהקטע של הסקס
    ובקטע של "אני מתערב שאני מבין בכול הקטע של המיניות (סקס וכאלה) יותר טוב מכול ערס או מהמתלהבים שעושים פוזות " זה רק מה שניראה לך, אולי אתה יודע את התאוריה, אבל זה לא מספיק, זה כמו להגיד אני יודע הכל במכונית, איך להדליק את הגז, איך להעביר הילוכים, איפה הגז איפה הברקס אבל אתה גם צריך לדעת איך לצייט לכביש ובכלל, עד שלא ניסית, לך תדע איך זה באמת.
    וגם בשביל להשיג בנות והכל, תפגין נוכחות תראה שאתה שם ותראה שיש לך בטחון, ככל שתעבוד על זה יותר, הבטחון שלך יעלה לאט לאט
    בהצלחה עם זה, באמת תנצל את הקיץ, הוא אומנם קצר אבל חודש וחצי של אימונים יעשה מספיק עבודה
    נערך לאחרונה על ידי babypower; 30-06-2008 בשעה 19:36.

פשוט אל תתייחס אליהם...
    אתה בעצמך אמרת שהם אומרים את זה בצחוק...
    אז מה, אתה יודע כמה ילדים יש בארץ עם קוביות ושיניים צהובות ?...
    על חלקם גם יורדים, ועל אחרים לא..
    אתה לא צריך להתרגש מזה יותר מדי.
    תאמין לי שיש ילדים במצב הרבה יותר גרוע משלך.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

לא נורא, עוד כמה שנים צבא, לך לגולני תצא גבר
    ובחייאת אתה לא טוב יותר מה"חברים " האלה שלך, אתה גם יורד על ה"חנון" עם המוגבלויות (בעצם לזה שאתה אומר את זה)
    אתה צריך לרחם עליו, ואם אתה חושב שהם עושים את זה בצחוק, אתה רק חושב שזה בצחוק.
    תשיג חברים שלא יורדים עליך ועל אחרים, כן אני יודע שזה נשמע דבילי אבל יש כאלה.
    אה ותלך למכון כושר

בשביל מה המציאו כיסאות?

משתמש מכור
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בשביל להתרגש תשחק באש

תנסה להיתפתח קצת (שרירים) ותלך לדבר אם הילדים שמציקים לך תגיד להם להפסיק שזה לא נעים לך ואם הם לא מפסיקים אז תביא למי שמציק לך מכות ואז כולם יפסיקו ואם אתה לא יכול לריב אז פשוט תחזיר וזה גם בצחוק

קרדיט ל
    J0k3R
    על הפצצה למעלה

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

תכלס הכי טוב, תמכור בנשק, תצא הכי מגניב
    תמכור קלאצ'ים, m16 דיגלים תבורים, גלילים, עוזים, מאגים, רימונים, בזוקות, רקטות , סאגרים , טאו, לאו, ספייקים ,M4 , גלוק, טנקים(למי שיש רישיון) RPG ועוד
    או שבקיצר תאמץ לך סטייל, (כמו שעשית עם הנייק והפומה, תמשיך ככה) אבל לפתח שרירים

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

לא תוכל כבר לעשות כלום כי נתתה להם לצחוק עליך..צריך לדעת מתי לשים תסטופ לכל דבר.
    בקשר למראה לך לחדר כושר,ים,תשתזף תעשה עגיל צבע שער חח סתם.. נו בקיצר הבנתה
    ושתדע יופי זה לא הכל זה רק פותח לך תדלתות המשך כבר הבנתה

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אולי יש לך התפתחות איטית..
    בגלל זה אתה קטן כזה ורזה..
    אל תלך לחדר כושר...
    אתה לא צריך את זה..
    אתה יכול לפתח את עצמך בדיוק כמו שאתה יכול לפתח את עצמך בחדר כושר..
    תתאמן,פוש אפ,כפיפות בטן ולעלות ולרדת כזה..מעמידה לכיפוף כזה..
    תאמין לי זה יעשה לך טוב..
    בטח אחרי יבואו אנשים ויגידו,מה הוא מזיין בשכל וזה..
    לא משנה,תבחר להקשיב לי..חח אז תבחר..
    לא תבחר להקשיב לי,לא נורא..

בקשר לילדים..
    תגיד להם שנמאס לך..
    או שתראה להם שנמאס לך..
    בדוגרי,הייתי משהו בסגנון שלך..
    אבל התפתחתי מהר והייתי ענק בכיתה ז'..
    חח אז היו עושים בי כאלה התעללויות כי לא הייתי מחזיר..
    בסוף נמאס להם..והם הפסיקו..

בהצלחה..

AJ45 אתה יכול להסביר לי מה צריך לעשות (בנוגע לכושר)
    באיזה שעות כפיפות בטן ושכיבות שמיכה (יש לי גם מתח בבית)
    ואיזה תרגילים וכו' (כי אני לא יכול ללכת לחדר כושר בכול מקרה)

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    גולני-כי הגהנום בשיפוצים

מה הבעיה?
    תעשה על הבוקר איזה סט מינימום של בטן, מתח ושכיבות סמיכה(מהמילה סמוך, כן גם אני כתבתי שכיבות שמיכה עד כיתה ח, אז למדתי שזה מלשון סמוך)
    בערב ככה צא לריצה של ק"מ(כמה שבא לך, אבל אל תגזים) ואחרי זה תעשה מקסימום בטן, שכיבות סמיכה ומתח
    ותעשה גם מתח כזה שהאצבעות אלייך(שכחתי איך זה נקרא, מתח תחתון או עליון, או שאני סתם מזבל בשכל)
    התרגיל הזה עובד על יד קדמית, כי מתח רגיל ושכיבות סמיכה בקושי עובדים על יד קדמית

כל התוכנית הזאתי תעשה יום כן יום לא
    נערך לאחרונה על ידי עידו123; 02-07-2008 בשעה 20:44.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

עידו אל תזבל לא בשכל
    לא ככה עושים כושר...

קודם כל אתה צריך לראות איזה גובה אתה ואיזה משקל,אחרי זה להעלות במסה ואז לעשות כושר ואז עוד קצת לעלות במסה ואז עוד כושר...
    הקיצר לך כושר ותקרא את כל מה שרשום =]

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    AJ45 אתה יכול להסביר לי מה צריך לעשות (בנוגע לכושר)
    באיזה שעות כפיפות בטן ושכיבות שמיכה (יש לי גם מתח בבית)
    ואיזה תרגילים וכו' (כי אני לא יכול ללכת לחדר כושר בכול מקרה)
    תראה,
    זה תלוי כמה אתה מסוגל..
    אני מציע לך להתחיל עם 10 שכיבות שמיכה..
    25-30 בטן..
    ככה 3 סטים כל יום..
    אחרי שבוע תוסיף עוד אחת-שתיים שכיבות סמיכה ו5-10 לכפיפות בטן..

אבל מה אני מבין XD
    עדיף תלך לפורום כושר ופיתוח גוף..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,049 | הודעות: 8,151,631 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect