-קודם כול אני כיתה ט' ואני עולה לכיתה י' אני בן 15 עוד מעט ואני לא מפותח ממש (נמוך ורזה מאוד) אני ילד ביישן וכמעט שלא מדבר (אני לא חנון אבל אני נראה כזה וזה מטעה).
-שנית כול מה שמפריע לי זה איך שאני נראה כי אני לא בחרתי את זה :-( ולפעמיים חברים שלי מהכיתה (לא חברים טובים של לצאת לאנשהו חברים של כיתה) צוחקים אליי למשל: "סתום ******, יא מכוער" אבל במובן של צחוק לא של העלבה אבל אני נעלב מזה ואין לי אומץ ללכת אליו ולהגיד לו תפסיק אם זה כי אני לא מרגיש עם זה בנוח שאתה אומר לי את זה.
עוד דוגמא: לפעמיים יש דברים שמצחיקים אותי (כמו כול בנאדם נורמאלי) אז אני צוחק והחיוך שלי לא ממש יפה (יש לי ריבועיים, שניים גדולות וצהבהבות) אז לפעמיים חברים שלי מהכיתה צוחקים על החיוך שלי כשאני מחייך הם אומרים: יש לו חיוך גדול כזה ומעצבן" משהו כזה אולי טיפה הגזמתי.
והם לא ילדים חארות ממש הם נחמדים והכול אבל לפעמים הם עושים את זה ונשבע לכם בא לי ללכת לצד ולבכות כי אני רגיש אבל אני בקושי מצליח להחזיק את עצמי.
-אני קטן לעומת ילדים אחרים, אני נראה ליידם כאילו אני בכיתה ו' או ז' והם בכיתה ט' או י'.
אז לפעמיים (הכול בגדר הצחוק זה לא שהם ערסים או ילדים טמבלים שמציקים בכוונה זה סוג של צחוקים) הם באים ואומרים:" יאללה בו נרביץ ל******" ובסדר אני זורם אבל נמאס לי שמרביצים לי כי אני קטן.
-אז נמאס לי שעשו לי את זה אז הלכתי השקעתי בעצמי קצת הלכתי לקנות בגדים (מותגים: נייק, פומה) כדי שירדו ממני.
עכשיו שאני בא אומרים: "יוו איזה עבריין" (בצחוק) [אסור בבצפר שלנו לבוא בלי חולצת בצפר].
-עכשיו הקטע שכי מעצבן אותי (נראה לי) שהילד כאפות של כול הערסים נטפל אליי ומתחיל לתת לי בוקסים וכאלה רק בגלל שאני חלש וקטן (אבל שוב בערך צחוק כזה) זה מעצבן אותי כי אם הייתי מפותח אני לא הייתי עושה את זה לילדים אחרים.
-עוד דבר, אני דומה לאיזה ילד חנון שמדבר כמו גיי (פג) כזה אז הוא מדבר כמו ילדה בשקט כזה אז ילדים מהכיתה שלי המציאו עליו משהו שהוא אומר ועושה עם הידיים אז כול פעם שהילד החנון הזה מדבר ושיש לו יציאות דפוקות כאלה אז עושים את זה.אז לפעמים עושים גם לי את זה כי אני מזכיר אותו קצת (אני לא חנון אני לא מדבר כמו חנון [למרות שיש לי קצת כול נמוך כזה לא ממש של גבר] אבל אני נראה כמו חנון לא משנה מה אני יעשה ואני ממש לא כזה! וזה משגע אותי!!!!!!!!!).
-אני מתערב שאני מבין בכול הקטע של המיניות (סקס וכאלה) יותר טוב מכול ערס או מהמתלהבים שעושים פוזות פשוט אני ביישן ואין לי אומץ ללכת בנות \ ילדה ולדבר איתה \איתן כי במילא אני לא נראה טוב (גם עם כול המותגים שקניתי). בנוגע לבנות אין לי ידידות ולא חברות ולא היו לי אף פעם.
-בנוגע לחברים טובים יש לי שניים שלושה אבל אנחנו לא גרים בעיר אז קשה לנו לצאת וכאלה.
-אין לי דברים שאני טוב בהם חוץ ממשחק אחד (לא מחשב) שיש לי בבית אבל ילדים יכולים לראות את ההודעה הזאת ולהבין שזה אני אז אני לא רושם.
יש עוד דברים אבל כבר חפרתי וזה הדברים העיקריים.
אני כבר לא יודע מה לעשות.

ציטוט ההודעה