קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ידיעות]עדכוני סדרות 2008-2009
    על ידי 1mos1 בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-08-2008, 00:31
  2. ידיעות אחרונות או מעריב??
    על ידי MeToRaF בפורום סקרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 14:05
  3. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 15:53
  4. אברם גרנט-לתת לו את המושכות ליורו 2008?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 18:18
  5. [ידיעות בלעדיות לפורום] מידע חדש על NBA LIVE 06
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[ידיעות] 3.7.2008

משתמש כבוד האוואטר של Axp
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תעצבן 7 אנשים אם יש לך רק 6 כדורים

ברירת מחדל [ידיעות] 3.7.2008

החלטתי שבגלל שאטרף נפל ליומיים, והתפרסמו המון ידיעות, לפרסם אשכול אחד עם ידיעות..
    אז בואו נתחיל..:

הארקטיק מאנקיז עובדים על אלבום שלישי

אחרי שני אלבומים מצוינים, ה"ארקטיק מאנקיז" מתחילים לכתוב את אלבומם השלישי, כך אמר הגיטריסט ג'אמי קוק בראיון ל- BBC 6Music, שנערך בפסטיבל גלסטונברי.
    אך קוק עדיין לא יודע מה יהיו כיווני האלבום. "אני לא יודע עדיין, אנחנו יכולים ללכת לכל כיוון. אני מתרגש". "בסוף שנה שעברה עשינו סיבוב הופעות שנמשך הרבה זמן, היינו צריכים לקצת מנוחה, אבל אנחנו להוטים לחזור".
    הוא הוסיף שזה יהיה טוב שהם חוזרים לעבוד יחד, אחרי שינויים בחיי הלהקה שנה שעברה. "זה די מוזר", הוא הסביר. "אל (אלכס טרנר) עבר ללונדון ולא ראינו אחד את השני לזמן מה. אבל אנחנו ממשיכים להיפגש".
    "ראינו אחד את השני בקביעות במשך ארבע שנים. ישנו יחד באוטובוס והתעוררנו יחד, זה היה 'אני לא רוצה לראות אותך ל...הרבה זמן!' אבל אז אתה מרגיש שאתם חסרים אחד לשני בצורה מוזרה".

---------------------------------------------------------------------------------------

איימי ויינהאוס עזבה את המרפאה

אחרי שהכניסה אגרוף לאחד המעריצים בקהל בפסטיבל גלסטונברי, הזמרת איימי ווינהאוס, ככל הנראה עזבה את המרפאה שלה בלונדון, בה התאשפזה לאחר שהתעלפה, ואובחנה כסובלת מנפחת. על-פי דיווחים ממגזין ה"סאן", הזמרת מטופלת במרפאת חוץ, זאת אחרי שהיא בילתה יום שלם במרפאה אחרי שהופיעה בפסטיבל.
    המגזין צוטט מקור אנונימי שאמר: "היא אמרה למיטש (ווינהאוס, אביה), 'אני מטפסת על קירות פה. אני צריכה לצאת החוצה'. היא הוסיפה שאם הוא לא יעזור לה לצאת משם, היא תעזוב לבד.
    "הוא הבין שהוא צריך לתת לה לעזוב, אחרת לא תהיה לו שליטה לאן היא תלך ומה קורה איתה. הוא איתה ושם עליה עין. כולם היו מרוצים שהיא לא נגעה בסמים שבועיים. אבל עכשיו היא בחוץ ואנחנו מפחדים שזה ירד לטמיון".

---------------------------------------------------------------------------------------

קטע מהשיר החדש עליו Akon ומייקל ג'קסון עובדים הודלף לרשת

שיר משותף עליו עובדים הראפר אקון ומייקל ג'קסון, לאלבומו הבא של אקון, דלף ביום שלישי לרשת, ונקרא Hold My Hand. הגרסה המוקדמת של השיר, שהוקלטה בלי ג'קסון, גם היא דלפה במהלך חודש בפברואר, בדיוק שהקליטו יחד גרסה חדשה לסינגל מתוך אלבומו של מייקל, "Thriller", שנקרא, "Wanna Be Startin' Somethin"
    ג'קסון ואקון עשו שיר בו נשמע שהם באמת מחזיקים את היד אחד לשני, עם משפטים כ"עדיף לנו להיות יחד מאשר להיות אומללים לבד", "שום דבר לא יכול לבוא בנינו אם רק תחזיק לי את היד". חברת התקליטים של אקון אמרה שהאלבום עדיין לא גמור ושאין לו שם, והוסיפו שלא היה בכוונתם לשחרר את השיר שדלף לרשת כסינגל.
    אקון אמר בעבר לאתר ה-MTV שלעבוד עם מייקל ג'קסון זה חלום שהתגשם, תוך כדי שהוא נותן כינויים כ"בלתי יאומן" ו"גאון". "רק להיות באותו חדש איתו, הרגשתי שכל מה שאני רוצה להשיג בחיים שלי, הושג".

קצת מידע על מצעד המוזיקה האמריקאי - מי איפה

"קולדפליי" ממשיכה לעשות את זה ובגדול. למרות שמכירות אלבומה החדש, "Viva La Vida or Death and All His Friends", ירדו ב-66% משבוע שעבר, היא נשארת סטטית במקומה הראשון, זה השבוע השני.
    במקום השני נמצא, אלבומו של ליל וויין, "Tha Carter III", הוא בהחלט יכול להירגע שם, אחרי שבילה מספיק שבועות במקום הראשון, ומכר כמיליון עותקים בשבוע. כניסה מרשימה היא אלבומם החדש של "מוטלי קרו", עם ההרכב המקורי (לראשונה מזה 11 שנה), "Saints of Los Angeles", שנכנס היישר למקום הרביעי עם מכירות של 99,000 עותקים. המקום הכי טוב שהגיעה אליו עד כה הלהקה היה המקום הראשון עם אלבומם, "Dr. Feelgood,", מ-1989.
    שבוע טוב גם ל"סיגור רוס" שמגיעים אל המקום ה-15 עם אלבומם החדש, "Med Sud I Eyrum Vid Splium Endalaust", זאת אחרי, שאלבומם הקודם, ""Takk, מ-2005, שנחשב למצליח ביותר שלהם בארה"ב והגיע עד המקום ה-27 בלבד.

קרדיט למגזין מוזיקה 24 על הידיעות כאן.

זהו, כאן הסתיים מבזק החדשות להפעם..
    מצטער שזה צריך להיות ארוך, למרות שאני חושב שההפרדה תעזור כאן...
    נערך לאחרונה על ידי Axp; 03-07-2008 בשעה 11:49.

GUITAR HERO WORLD TOUR

NICKELBACK IS THE BEST BAND EVER

2. קישורים ממומנים

תן הכל לטובה . האוואטר של RoyalFlush
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    -49

חחחח פשוט דפוקים הקטע עם אקון ומייקל הפאג.

משתמש באטרף האוואטר של WooDStocK
    שם פרטי
    אסף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    /m\

אני רואה חזרת לפרסם כמה ידיעות באשכול אחד,לא נורא זה רק חד פעמי P:

תודה בכל אופן

Balordi
    אורח

חח לא היה משהו שעיניין אותי כל כך, אבל תודה בכל אופן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,521 | הודעות: 8,151,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect