ההרשמה החדשה פתוחה הינה הפרטים
שם הסרבר : KoskusMS! גירסא 0.55! (שרת EnjoyMS לשעבר! נסגר בגלל תקלה באמצ'י אז עכשיו איי פי חדש! השרת וותיק!! רק בגירסא 0.55)
אין יותר גיאמים!! יש מספיק לא לבקש!! אם תבקשו לא תקבלו , אז בלי רגשות!
EXP : X1000 (אני צריך המלצות בקשר ל EXP ,כי יש PQ , אז אני ישנה בהמשך)
Drop: X9 (זה הרבה!)
Mesos : X1000
חדר באמצ'י :
KosmusMS
123
KosmusMS1
123
KosmusMS2
123
KosmusMS3
123
תקפידו על אותיות גדולות וקטנות!
הרשמה : (בינתיים ללא הגבלה) - יש להיות באמצ'י כדי להיכנס לאתר
http://5.17.55.81/vsite
הורדה יש לאחר ההרשמה
ואם אתם עצלנים להירשם אז הינה: http://rapidshare.com/files/12684676...S_V55.rar.html
ההורדה רק לטמבלים שלא רואים את ההורדה לאחר ההרשמה
סריקה :
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 942x563 ומשקלה 100 קילובייט.
לפי הסריקה , בחלק מהנטי ווירוסים זה יקבל אותו כווירוס!
אצלי זה לא מוצא אותו כווירוס
תמונה/נות מהשרת : אני זה SuperGuy! תמיד שמח לעזור!
תמונה של דרקונים לרכיבה
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 800x600 ומשקלה 75 קילובייט.
קאש שופ אמיתית
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 800x600 ומשקלה 146 קילובייט.
סתם תמונה מהשרת =]
תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 800x600 ומשקלה 136 קילובייט.
השרת עובד על HAMCHI!
אתם חייבים להיות עם אמצ'י בשרת
יש קאש שופ אמיתית! , יהיו אוונטים שמקבלים NX CASH !
יש דרקון לרכיבה!! לרמה 200! , ויש חזירים ! פועלים 100%
בוסים חופשי! , יש את הקוסם הזה בקרנינג אני לא זוכר איך קוראים לו הוא מוכר מגילות
COCO מוכרת כוכבים וחפצי מייפל
יש PQ , כל הפיקיו , אם אחד לא עובד יש לדווח! , אבל שמעו בחלק מהפיקיו , אתה צריך להיות עם מספר האנשים שצריך! כי בלי זה הם לא ידברו איתכם אפילו
מנהל השרת אני!
באגים :
אסור להשתמש בציפור של הארצ'ר או בדרקון של הקוסם! (הציפור והדרקון האלה שעוזרים , לא של הרכיבה , של הרכיבה מותר)
אין יותר גיאמים!!! לא לבקש!!!!
גיאמים במשחק :
טופס:
הגיאמים לא חייבים לכם כלום! אז אל תעשו טובה שאתם משחקים! , מה שהם לא מביאים זה אסור להם להביא!
SuperGuy - גיאמ ראשי (אני)
NaDaV
Roll
FireMan
SuperBar