מופלאי "הביטלס" השורדים פול מקרטני ורינגו סטאר, מנהלים מגעים עם סדרת המשחקים "גיטר הירו" ו"רוק בנד" (אותו "MTV Games"), על מנת שיעשו שימוש בשירים שלהם במשחקים, כך דווח במגזין ה"רולינג סטונס". על-פי מקורב למשא ומתן שמתנהל בימים אלה, העסקה הסופית עתידה להסתיים בשבועות הקרובים ועשויה להיות שווה מיליונים.
לפי הטוקבקים, אפשר לראות שמעריצי "הביטלס" לא מבסוטים מהעניין ובודאי ייקח להם זמן להתרגל לרעיון, כיוון שעד היום הלהקה אפילו לא אפשרה את הורדת השירים שלהם ברשת. תגובה משעשעת וקצת מעציבה, היא של בחור שמספר שהבנות בבית הספר שלו התאהבו בביטלס מאז ששמעו את הביצועים לשירים שלהם ב"אמריקן איידול", אבל אלה החומרים היחידים שיצא להם לשמוע.
"לדעתי, זה רק עניין של זמן לפני שנראה את שיר 'הביטלס' בהקלטות מקוריות בוידאו, בטלוויזיה וכן, אולי אפילו יום אחד בפרסומות", אמר מנכ"ל "Sony/ATV", מרטין בנדיר, שמחזיק מעל למאתיים זכויות יוצרים של הביטלס. בין אם זה יהיה "גיטר הירו" או "רוק בנד", מישהו ישחרר משחק שמבוסס על אושיות המוסיקה "הביטלס".
קרדיט למגזין מוזיקה 24.
אני אישית מקווה שגיטר הירו תזכה בזה, כי לביטלס יש שירים יפים ובא לי אותם על GH..
הכתבה הזאת היא במיוחד בשביל אסף, שמבין בזה קצת.. =]





ציטוט ההודעה






הכל לטובה .

.
, סתם שיהנו לריב.


