קודם כל אני די ישן-חדש פה.. נעים מאוד... אני אוהד בית''ר אבל תראו פה דעה די אובייקטיבית על מה שקורה בכדורגל שלנו ובבית''ר בפרט
ראשית אני לא מבין את החוסר פרגון הזה שיש לקבוצה-מכבי חיפה לקחה 3 אליפיות רצופות וקיבלה מחמאות, חשיפה ענקית ופרגונים של התקשורת, בית''ר ירושלים ללא ספק תיקח אליפות שלישית ברציפות ואין את הפרגון הזה לקבוצה.
שנית רציתי לדבר על הקבוצה, התקציב ומה שקורה פה מסביב והניפוח על התקציב..
תקציבה של בית''ר ירושלים הוא בערך 120 מיליון שקל הרבה כסף.. אבל על שחקנים התקציב הוא בערך 50 מיליון.. קחו לדוגמא רק על מחנות האימון בית''ר מוציאה איזה 2 מיליון, משכורות להנהלה.. מנפחים עד כמה בית''ר מוציאה כספים וזה בכלל לא נכון.. אלא על שחקנים איכותיים כמו בואטנג, אבראו הם שווים את המחיר וכדי להתקדם ברמה אלה השחקנים היקרים..
עכשיו בנוגע לישראלים אני לא מאמין שבכל קבוצה אחרת ברוכיאן, בן שושן וכדומה היו מקבלים הרבה פחות.. לא צריך להגזים בשכר שלהם..
בנוסף לכך, רציתי לדבר על לוזון וההתאחדות ועל מה שהולך לקרות פה בעונת 2010-2011 - עולות 5 קבוצות מהלאומית!! זה נשמע לך הגיוני שקבוצות כמו בני לוד, הפועל רמת גן ישחקו בליגת העל? זה נראה לכם הגיוני שתהיה יורדת אחת? איפה התחרות? כל זה בא להזיק לקבוצות הצמרת..
הגבלת תקציב? גם זה יכול מאוד להיות.. לאירופה לאן נגיעים עם הגבלת תקציב של 40 מיליון שקל ?
הכסף משחק תפקיד היום באירופה, ורק כסף..
רציתי גם להגיד שהכדורגל הישראלי לא בנוי לכדורגל האירופי, ראינו את מחנה האימונים של בית''ר כולם בוכים על האימונים הקשים.. יש לנו עוד עבודה..
שתפו אותי בדעתכם

ציטוט ההודעה