מה הייתם רוצים שיהיה בפורום?
סיקורים , כתבות, יעידות סקרים..
כל מה שעולה לראש שלכם..
|
|
מה צריך יותר? תכלס? קהילה.
עריכה: מה צריך פחות? נו מטאל. (הפורום חרוש בנו מטאל וגרנג', אף אחד לא מגוון?)
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 09-07-2008 בשעה 20:51.
צריך יותר דיונים מעניינים,צריך קהילה,צריך פרסומים של ידיעות...
ולדעתי צריך להפריד את הרוק האלטרנטיבי,אימו ופאנק מהפורום הזה..
שזה אומר שיקראו לפורום הזה "מטאל"
וזה כולל גם את זפלין וכל אלה כי גם הן נקראו מטאל באותה תקופה
נערך לאחרונה על ידי AsiG; 09-07-2008 בשעה 20:59.
חובש קרבי
צודק,הרבה דברים הגיעו לסופם ואני צריך למצוא רעיון.
ובאמת מלא אנשים פרשו.>>",אין לי מושג למה.
אני יודע שצריך קהילה,התשובה היא שהמטאל בארץ לצערי לא הכי פופולרי.מה צריך יותר? תכלס? קהילה.
עריכה: מה צריך פחות? נו מטאל. (הפורום חרוש בנו מטאל וגרנג', אף אחד לא מגוון?)
ואין הרבה אנשים שמגיבים בפורומים וכו'.
איך אפשר להפחית בנו מטאל?!OO חוק נגד נו מטאל?OO
אני עובד עכשיו על דיונים,מנסה למצוא משהו..צריך יותר דיונים מעניינים,צריך קהילה,צריך פרסומים של ידיעות...
ולדעתי צריך להפריד את הרוק האלטרנטיבי,אימו ופאנק מהפורום הזה..
שזה אומר שיקראו לפורום הזה "מטאל"
וזה כולל גם את זפלין וכל אלה כי גם הן נקראו מטאל באותה תקופה
קהילה כמו שאמרתי בתגובה הראשונה..
וידיעות אני עובד על זה גם...
ותחשוב אם אתה אומר שהפורום הזה פחות פעיל אז איך אתה מצפה שהפורום תת יהיה פעיל?תחשוב קצת..
וואלה אלון צודק..
דיי מיצינו פה כמעט הכל..
והרבה פרשו בגלל זה וכי התחיל להיות פה משעמם.. גמאני מבקר פה רק מידי פעם.. פעם היה פה שוצף אשכולות..
מה דעתכם להתחיל גם לדבר על מוסיקה ישראלית.. רוק ישראלי מטאל ישראלי.. לא חסר פה אמנים חדשים וישנים..
מה דעתך אלכוהוליקה?
מה עם עוד סיקורים ודיונים על להקות..?
בלי קשר צריך עוד איזה אתגר עם נקודות שיביא לפה אנשים.. חוץ מה-Bir..
מנהלצ'יק.. תגיד למנהל דיבורים או לראשי שאתה פותח אשכול ב"דיבורים" שמודיע על האתגר שיש פה.. ושינעץ ליום..
ככה שיהיה קצת יותר בתים ויותר סיבובים..
נערך לאחרונה על ידי GiDi; 09-07-2008 בשעה 21:42.
ManUtdGlory Glory Man United!Viva Tevez!
הקטע של הפרשיה, כנראה שאין פה דיונים על רמה, כאילו, כל דיון שפותחים פה מסתכם ב- "לא אוהב, זה סתם" או "נשמע" וזהו, אין פה אנשים שיש להם תחלס דעות במוסיקה, אני נראה לי היחיד שחופר פה ברמות בפוסטים D:
עריכה: טוב נו, אולי עוד 2,3 אנשים וזהו.
כולם נתקעו על איזה ז'אנר אחד, או שהם חושבים שהם מבינים במטאל כי הם משחקים בגיטר הירו (לא מכוון לאנשים ספציפית, פשוט מציין את זה)
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 09-07-2008 בשעה 21:52.
הכוונה אלי?
לדעתי צריך לתת חופש דיבור לא חופש דיבור ,נוו,אין לי מילה מתאימה נגיד כמו בהרשמה לאתגר ששאלתי אותך שאלה וגם אמרתי שאני אביא עוד אנשים(דרך אגב הבאתי 3 ילדים לאתגר שלא ידעו על קיומו עד שדיברתי אליהם-כבוד!) ואתה באזהרות....
נכון אני לא אומר שלא צריך למנוע ספאם ואני מודה שאני ספאמר מטורף(אין לי מושג איך חן זכה ולא אני :[) אבל למשל במוזיקה כללית נתנאל לא עושה דברים כאלה ונותן חופש,בגלל זה גם יש יותר אנשים שם אז קצת יותר להרפות...
אממ קצת יותר סקרים,דיונים ומשחקים וגם כן לא לנעול כל כמה זמן משחקים נתנאל לדוגמא השאיר את כל המשחקים פתוחים כבר הרבה זמן ותמיד המשחקים ראשונים בפורום ופה יש משחקים שנופים כמו זבובים אבל כמה שנשארים טובים ואיתנים...
זהו פחות או יותר D:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח עזוב את האסף הזה...חח אסף ימסטול מזהה אותי??
עדיף סיקורים.
דיונים על להקות ,חדשות בעולם המטאל, דיונים על אלבומים חדשים
קצת יותר מטאל, זה בסדר אם אתם לא אוהבים מטאל לא כולם מתחברים לזה אבל תתחשבו באנשים שרואים כל שנייה RHCP AIC Nirvana
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חובש קרבי
המלצות על אלבומים.. (גם חדשים)