לכאורה, אף הפקה לא הייתה יכולה לייצר תמהיל אנושי כל כך מושלם, אבל אני עדיין לא בטוחה שלאלוהי הטלוויזיה של "טדי" ו"קשת", לא הייתה יד ורגל בעניין: זוג צעירים ענוגים ונאים, לבושים תכלת כמו הדגל, שרים על חיי הנעורים ("17" של בן ארצי) בעודם מתרגשים ומחזיקים ידיים, והאור הסגול של סלקום מאיר את פניהם הרכות.
עדי אבישי יכולה למלמל "
אביב משולם תעשה לי כבש" עד מחר, אך האמת המרה היא שעם כישרון היסטרי ורעמת אפרו אגרסיבית לא קונים במכולת. מקסימום בפיצוצייה. זוג מתולתלים ברונטיים ומתוקים לעולם לא יעמדו בדרכם של בלונדינית מהממת עם שם של סרט כחול אירופאי וממתק עם עצמות לחיים חתיכיות – איך אמר צדי, "זה ליהוק מושלם". יחד הם נראים כמו קיבוץ גלויות, כמו קיבוץ ירוק בעמק יזרעאל, מקפיצים לראש אסוציאציות מימי המתנדבות העליזים במשק, ובעיקר, פשוט נותנים תחושה שקורה שם משהו. סוף סוף, קורה שם משהו.
צריך לומר, עדיין לא קל לצלוח את כוכב נולד 6. משפטים כמו "איך אני אוהבת אותך" ו"איזה ממי אתה" לא צריכים להישמע באופן ספונטאני בפריים טיים. זה מביך. שלא לדבר על בדיחות שנלקחו מתוך צלחת פטרי, על חשבון
הסטיילינג הקלוקל של המאסטרו ולא יכולות להחזיק מעמד אחרי מי כבר סופר כמה עונות. בקיצור, כשאוחובסקי אומר שהשיר שלכם נשמע "כמו אירוויזיון גרוע מלפני 10 שנים", הוא צודק. העונה, באמת קשה להחליט את מי להדיח, פשוט כי יש לא מעט אופציות ראויות לעוף לנו מהעיניים, כאלו שגורמות לחוויה הכללית להפוך למועקה. בהחלט לא קל.
הדרך היחידה הערב להפוך את העונש לקצת יותר מתוק, בייחוד כשהגיע החלק הכי נורא בתוכנית (להלן – השלב שבו כל אלה שנשמעו ממש רע הערב מקבלים עוד הזדמנות, כי עכשיו שכבר אמרנו להם שהם גרועים, זה בטח יעזור), הייתה לדמיין במה משתעשעים כעת שרול ובירגיטה מאחורי הקלעים.
מה זה אומר? בשבילנו לא הרבה. שום חידוש תרבותי גדול לא יתחולל כתוצאה מהזרמת בלונד חדש למרכז הזירה, ועוד אלבום כמו "חתונה לבנה" לא ייצא לנו מהזיווג הזה. אבל בירגיטה ושרול, הכינו את האמרגנים: עם קצת השקעה ועוד קמצוץ חיינדאלעך, אתם עוד תהיו הכרטיס של "כוכב נולד 6" לגמר, ושל עצמכם ל-Y בעשר.תחזיקו ידיים, אנחנו מחזיקים לכם אצבעות.