אז ככה ..
אינ וחברה שלי היינו 4 וחצי חודשים בייחד .למעשה,התקופה הכי מדהימה שלי ,האהבה הראשונה שלי , הכלל ! .
נפרדנו לפני משו כמו שבועיים וחצי והייתי כזה כמה ימים בדיכאון אחושרמוטה .
ואחר כך אמרתי כוס אמק למה מה קרה שאני ייכנס לדיכאון ?!
בקיצור התחלתי בסטוצים וכל מיני כאלה .
כמה ימים אחרי האקסית שלי לקחה אותי לשיחה באיזה יום וסיפרה לי שהיא ראתה אותי עם 2 בנות וזה ..והיא פשוט לא הפסיקה לבכות וחברים שלי ניסו להרגיע אותה וזה ..ואז הבנתי עד כמה עשיתי טעות .
בקיצור היא המשיכה לדבר ואמרה שהיא רוצה שנשלים וזה ..ייעני בתור ידידים כי אחרי מה שעשיתי לה (לא ממש בא לי לפרט אבל פגעתי לה בכל האמון שהיה לי כלפיי.)
כל החברים שלי היו יושבים איתי והחברות שלה היו יושבות איתה וכאילו כולם היו יושבים בנפרד וזה ..אז אמרתי לה סבבה וזה ,השלמנו .
שבוע אחר כך ,יישבנו עוד פעם כולם הייתי מסטול רצח והחלטתי לנסות לחזור אליה ,בצורה הכי מפגרת שהייתה .
לקחתי אותה לצד אמרתי לה אני מתגעגע אני רוצה אותך ,את יודעת שעדיין את אוהבת אותי ואני אוהב אותך אל תשקרי לעצמך ,ואז ניסיתי לנשק אותה ואז היא התעצבנה ואמרה "אתה רואה? " לא עברו שבוע וחצי ואתה כבר חושב שהכל עבר לי ?"
אחר כך היא מקבלת טלפון ,ושמעתי אותה אומרת אני באה ,אני רואה אותה יורדת כזה ואני רואה שני בחורים מחכים לה ,יירדתי אליה אמרתי לה מי אלה ?! חברים שלך ? . פתאום אחד מהם התחיל לצחוק ,נתתי לו סטירה ואז חברים שלי הרחיקו אותי ממנה .
הם הלכו היא ,חברה שלה ושני הבחורים האלה,שמתברר שהם הידידים הכי טובים של האקסית שלי ומרוב הסטלה לא ידעתי מי הם .
עכשיו מה הכי משגע אותי ?! שחצי שעה אחרי היא מתקשרת לחברים שלי לשאול מה שלומי ובלה בלה בלה ...
אתם מבינים ?! אני פשוט לא ייכול לכעוס עלייה ,גם כשאני עושה טעות אכפת לה !!
ומה הכי מבלבל ?! שהיא מתחילה להתקרב אליי ולהתקשר וזה ..
ואני פשוט לא יודע מה קורה ! אם סתם היא מתקשרת בתור ידידה או שהיא מנסה להתקרב אליי...אני לא קולט .וכל זה שהיא מתקשרת ומדברת איתי מחזיר לי את הגעגוע פי אלף ..
תכננתי לתת לה איזה מין מכתב כזה
ביום הולדת שלי היא הכינה לי מלא הפתעות ואחת מהם הייתה מלא לבבות כאלה שבכל לב רשום סיבה למה היא אוהבת אותי ...
הכנתי לה מכתב שבו אני מצטט את הסיבות של האהבה שלה כלפיי ואחר כך לרשום:
"אני מצטער על הכל ,על שנתיי לך לאבד בי את כל האמון נתת בי
על שפגעתי .
על שאיכזבתי .
x את האהבה שלי,נועדנו זה לזו !
א-ס-ו-ר לתת לאהבה שלנו להיפסק .
אהבה שלי ,אל תתני למה שיש בנינו ומה שהיה להישכח
אוהב אותך הכי בעולם ,אבי :]
מה אתם חושבים ?! להביא לה את זה עוד כמה ימים ?
אתם חושבים אחרת ? תנו תנו עצות ,תתקנו ,זה ייעזור
אני בן 16 ,וגם היא
סליחה על החפירה ...

ציטוט ההודעה

ברוטאלי אבל ככה הכי בריא בלי דכאון ובלי "ידידים טובים מאוד" של האקסית או חברה.
גשם של עופרת יצוקה.