linkin park
|
|
תשובה נכונה!
מילה הבאה:
Read nyeg
דרגת קושי: לפי הזמן שתענו על זה.
אם זה יהיה בחצי שעה הקרובה ~ 1.
אם אחר כך ~ 2.
אם תבקשו רמז ~ 1.
תשובה נכונה!
מילה הבאה מחר
בגלל שעברה יותר מחצי שעה, זה שווה 2 נקודות.
מילה הבאה:
ין: איי, אני רק שיט
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח הנקודותיים הכרחיות?
שרונה ודניאלה פיק?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ציקי קבפה?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בכלל לא!!!
קבפה??
לא נורא ייאלה עוד תשובות
נערך לאחרונה על ידי Axp; 18-07-2008 בשעה 15:50.
איך לא עליתי על זה מקודם?
צביקה פיק
ברוך השם אני נושם!
תשובה נכונה!
מילה הבאה:
Van Nira
אני מתבייש לכתוב את זה אפילו..
אם הייתי יכול זה היה פחות מנקודה.. P:
nirvana
תפסיק להשתטות![]()
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 18-07-2008 בשעה 15:58.
אין טעם אפילו לכתוב שזה נכון.. ס_O
קיבל נקודה, מילה הבאה מחר