השאלה שלי היא כזאת, סכנת חטיפת החיילים מיצד החיזבאללה היא נוגעת רק למי שמשרת קרבי? או היא סכנה לכל חייל גם עם הוא משרת קרוב לבית, וחוזר כל יום או אפילו הבסיס 10 דקות מהבית שלו.
כי אני הבנתי שמי שמשרת בעזה וכו' הסכנה שמה בלבד
השאלה שלי היא כזאת, סכנת חטיפת החיילים מיצד החיזבאללה היא נוגעת רק למי שמשרת קרבי? או היא סכנה לכל חייל גם עם הוא משרת קרוב לבית, וחוזר כל יום או אפילו הבסיס 10 דקות מהבית שלו.
כי אני הבנתי שמי שמשרת בעזה וכו' הסכנה שמה בלבד
|
|
תהיה חכם....מי שקרוב לגבול הסכנה שיחטפו אותו גבוהה יותר .....מי שמשרת ליד הבית שזה רחוק מהגבול אין מצב חוטפים אותו
נערך לאחרונה על ידי grass; 19-07-2008 בשעה 22:08.
הסיכוי אמנם קלוש
אבל יש מצב יתפסו אותך בטרמפיאדה
אבל לרוב זה יהיה מקרה ירי לא חטיפה
כל אחד הם מעדיפים חיילים אבל גם אם נגיד יהיה סתם חייל אתה יודע הם לא בדיוק יתנגדו
אתה יכוללהחטף מכל מקום אין קשר לאופי שירותך.
מחזק את דבריו של זה שמעליי.
לא רק החיזבאללה מנסים לחטוף חיילים.
רק ביום שלישי שעבר היה ניסיון חטיפה של חייל ברחוב ההגנה בתל אביב.
צריך להיות עירניים.
אז בוא אני יסביר ך,מי שרוצה לחטוף חייל מחפש ת'מטרה הכי קלה...חיילים ג'ובניקים...בגלל שהם בלי נשק,וביעקרון יענו לא יודעים איך להיתמודד אם מחבל,ככה הם חושבים...ותאמין לי הם כבר לא כאלה טיפשים הם באים במכוניות אם מספר ישראלי,מחופשים,בלי מבטא...צריך פשוט לדעת ,לא עולים על טרמפים ולא עומדים במקומות "נידחים" לא ביום ובכלל בלילה...או שתיקח קפיצית וגז מדמיע בכיס וזהו!!חחחחח
אני בקורס עכשיו, כל מסדר יציאה אומרים לנו בשום אופן אל תעלו על טרמפים וגם היו 2 מקרים לפני כמה חודשים שניסו לחטוף ואמרו לנו שצריך עוד יותר להיזהר.
יש להזהר מחטיפת חיילים בלי קשר אם אתה גוב'ניק בקריה או קרבי , יש התראות על חטיפות חיילים כבר 20+ שנה
ובשנה האחרונה היו 7 ניסיונות לחטיפות חיילים בירושלים ( ל'דע מה בקשר לכל הארץ ) וכולם היו לא בעת פעולה מבצעית או משהו כזה ... שאני חושב על זה אפילו אם אתה גו'בניק יש להזהר עוד יותר מכיון שאין לך נשק ( דאא..)
חוצמזה שבזמן האחרון יש עלייה של ערבי ישראל בפעולות פח"ע שזה צריך להדליק עוד יותר נורה אדומה ...