ראיתי
דקסטר
אבודים
נמלטים
גיבורים
ועוד כמה
אני צריך שתמליצו לי על סדרות טובות... אותו סגנון.. ולא כמו סמולוויל שיש להם 80 אלף עונות שאני לא יצליח לסיים בחיים חח
ממ טנקס :]]
מתי יוצאת העונה הבאה של דקסטר אגב?
ראיתי
דקסטר
אבודים
נמלטים
גיבורים
ועוד כמה
אני צריך שתמליצו לי על סדרות טובות... אותו סגנון.. ולא כמו סמולוויל שיש להם 80 אלף עונות שאני לא יצליח לסיים בחיים חח
ממ טנקס :]]
מתי יוצאת העונה הבאה של דקסטר אגב?
|
|
קומדיה טובה זה לא בקטע שלך?
רק אם היא ממש מטורפת
כאילו שחייב להיות בכל פרק לפחות כמה קטעים שאם אני ישתה משהו אני ישפריץ אותו על המסך מרוב צחוק
אם יש לך כזאת אז תביא : ]
נערך לאחרונה על ידי Dr.Nargila; 22-07-2008 בשעה 00:40.
שמע, אני אהבתי ממש את איך פגשתי את אמא ויש פה עוד הרבה שאהבו כמו אילן, ליאור ועוד כל מיני שמנים
how i met your mother
איך פגשתי את אמא זאת תוכנית מאוד בינונית.. לא ממש מטורפת וגם יחסית לא ממש מצחיקה..
אם אתה רוצה משהו טוב תוריד את השמש זורחת בפילדלפיה (it's always sunny in philadelphia) , זאת אחת הסדרות הכי מטורפות שיש הרבההה יותר מסיטקום ממוצעת..היא משודרת ברשת FX באמריקה שזאת רשת שלא מפחדים להקרין דברים מטוריפים כי זה ערוץ בכבלים שצריך לשלם עליו..
ד"א גם רשת showtime כזאת.. אם אתה רוצה עוד קומדיות מטורפות יש גם ברשת showtime (הרשת של דקסטר) את הסידרה californiacation שזה עם דיויד דוקובני ששיחק באקס פיילס.. סידרה עם הרבה פורנו רך אבל סידרה מעולה..
כמובן שגם weeds באותה רשת, אם אתה לא רואה את הסידרה הזאת אתה בור
המממ יש לי עוד מלא השאלה אם אתה מוכן נפשית לעוד סדרות =]
חחח אבל מה הקטע בכל סדרה? שאתה אומר מטורפות? :]
תראה.. הטירוף נמדד ברמת הטיפשות.. וזה ברוב מה שמצחיק אותי.. בסידרה הראשונה יש הרבה טיפשות= הרבה טירוף.. לדוגמא יש איזה קטע שהם מוצאים כל הזמן דברים ברחוב והם חושבים שאולי יהיה להם שימוש בעתיד אז הם שומרים אותם בדירה שלהם, ובסוף זה מגיע למצב שהם יושנים בפחי זבל כי כל הדירה שלהם מלא בזבל שהם מצאו חחחחחחח
יש עוד מלא שטויות שמה.. אחת הסדרות..
יש עוד סידרה שלא כתבתי בהודעה הקודמת והיא כרגע הסידרה האהובה עלי.. קוראים לה Robot chicken והיא משודרת בCartoon network בלילה באמריקה (שייכת לfox ד"א).. קיצר זאת סידרה שסף גריין המציא עם עוד איזה בחור והוא עושה מין אנימציה כזאת עם בובות ופלסטלינה.. אחת הסדרות.. יש מלא שטויות וטירוף בה..כל פרק הוא 10 דקות ככה שזה לא הרבה להוריד וזה ממש נחמד לראות.. הסידרה נחשבת לסידרה הכי מצליחה בערוץ (שהוא הערוץ שבזכותו חזר לעולם family guy, הם היו משדרים שידורים חוזרים בלילה והיה לזה רייטינג עצום אז בfox החזירו את הסידרה, אני מדבר על פאמלי גיא פה).. אני קצת סוטה מהנושא אבל רק שתבין שזאת סידרה איכותית והיא ממש טובה למרות שלא משדרים אותה בארץ או ברשתות הגדולות בפריים טיים...
המממ קצת חפרתי לך.. אם אתה רוצה שאני ירחיב גם על הסדרות האחרות שאמרתי קודם אז תגיד..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסדרה עם הפח זבל זה it's always sunny in philadelphia??
חחחח נשמע ענק אני יוריד... תודה רבה רבה...
אני תכף מסיים את העונה הראשונה של איך פגשתי את אמא ואני יוריד את זה.. חח
HOUSE , סדרה מצונית תראה עונה 3 ו 4
הכי טובות ^^ במיוחד 4
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...96%D7%99%D7%94)
נערך לאחרונה על ידי debymat; 24-07-2008 בשעה 19:51.
שניכם נתתם סדרות טובות, אבל לפי הז'אנר שהוא ביקש ומה שהוא אמר הוא לא נראה לי ממש יואהב.. סאותפארק אולי כן, האוס זה רפואי אני לא בטוח שיואהב =/ אבל האוס אכן סידרה מצויינת =]
ראיתי האוס לא ממש אהבתי... אני עוד מעט מסיים את העונה השניה של איך פגשתי את אמא שלכם ואחר כך אני מוריד את it's always sunny in philadelphia חחח
אני ממליץ לך על שנות השבעים סדרה מש טובה כאילו מלאה במגניבות,רוק N רול,בירה ועוד שטויות
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 25-07-2008 בשעה 02:13.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
הפמליה,
זאת לא קומדיה שאתה נקרע אבל חמודה כזאת,
ורק מסוף עונה ראשונה מתחיל להיות נחמד(יש רק 8 פרקים בראשונה).