לא יודע אני אישית קיבלתי אחד מסריח כזה .. זה עניין של מזל.. אני אישית בדיעבד הייתי מביא שק שינה שיהיה.. אבל באמת הכרית זה מה שמשפיע
לא יודע אני אישית קיבלתי אחד מסריח כזה .. זה עניין של מזל.. אני אישית בדיעבד הייתי מביא שק שינה שיהיה.. אבל באמת הכרית זה מה שמשפיע
|
|
תודה בכל זאת.... כרית אני בטוח אקח איתי וכמה חטיפי אנרגיה.
אני רואה שעומסי החום לא ישתנו בהמשך השבוע.. תעדכן אותנו איך חילקו אותך לקבוצות.. ובהצלחה
יש לי יום סיירות ב-23 והייתי רוצה לדעת מתי עושים את כל הפעילות, ביום הראשון או השני?
ועוד דבר, לפי מה שהבנתי פה אז לאחר הבר אור מחלקים לקבוצות, יש את הקבוצות של הסוסים והפחות טובים, אז ככל שאתה בקבוצה יותר טובה זה יכול להשפיע על היחידה שישלחו אותך? או מה שמשנה זה "הדירוג" או היכולת שלך בקבוצה כלשהי (לא משנה באיזו קבוצה)?
תודה לכל העונים.
נערך לאחרונה על ידי Markol39; 21-07-2008 בשעה 23:40.
סבבה אבל האם כשאתה בקבוצה ברמה יותר גבוהה הם מחשיבים אותך כיותר טוב מהאחרים ולכן יש לך יותר סיכוים להתקבל או שזה לא קשור? אם לא אני לא אבזבז כח על הבר אור ואשמור אנרגיה לשלבים היותר קשים
נערך לאחרונה על ידי Markol39; 22-07-2008 בשעה 00:13.
אף אחד לא באמת יודע איך הם קובעים.. אל תדאג יש לך לילה שלך בין הבר אור לפעילות האמיתית אז זה לא הכי ישנה לך..
[quote=Jacoby;3458906]אז ככה חברה.. ביטלו לנו את הבר- אור בגלל עומס חום, וחילקו את הקבוצות אקראית פחות או יותר - זה היה גרוע.. חבר שלי נפל על קבוצה של מטורפים וקיבל רק חובלים שבקבוצה אחרת היה מקבל מטכ"ל על המקום.. בכל מקרה אני גם נתקעתי עם קבוצה של סוסים
אני כבר לא יודע מה לחשוב כי אני שומע יותר מדי גרסאות :/
כדאי לי לתת את הכל ולהתברג בין הקבוצות הראשונות או ככה באמצע יהיה עדיף?
סליחה מראש על הזיוני שכל פשוט חשוב לי לדעת חחחח
נערך לאחרונה על ידי Markol39; 22-07-2008 בשעה 02:16.
פסטות ממש עוזרות? כמה כדאי לאכול ביום שלפני היום סיירות?
Markol39, בשלב של הספרינטים אתה מתכוון? מן הסתם אם אתה רוצה לקבל מטכ"ל\שייטת אז כדאי לך להתברז כמה שיותר במקומות הראשונים. אם אתה מדבר על הבר אור אז אין תשובה כי אף אחד לא יודע איך הם באמת מחלקים את הקבוצות.
dolev0001, זה עוזר אבל אני אגיד לך משהו ותפנים אותו, לא הפסטה תביא לך את הזימון ולא הפסטה תגרום לך להגיע ראשון.
ישי התותח
אני לא בונה על כך שהפסטה היא שתביא לי את הזימון הנכסף למט"כל ואו לשייטת בשביל זה התאמנתי....
אבל אני כן מחצפה שהפסטה תביא לי את האנרגיה כדי שאוכל לתפקד בצורה הטובה ביותר במשך היום.
אל תבלבל תמוח... אתה תתפקד עם פסטה או עם שניצל בבטן תאמין לי.
ברור שעדיף לאכול פסטה אבל אלה סתם חפירות... תתרכז ביכולות המנטליות והפיזיות שלך.
בוא נסגור תויכוח הזה בזה שתאכל פסטה ערב לפני ואפילו באותו יום וזהו... שיהיה בהצלחה.
ישי התותח
האוכל זה לא באמת מה שישפיע כמו שאמרו לך כאן.. מקסימום אתה מקיא וממשיך לרוץ כמו חדש.
בהצלחה !