טוב אז ככה,
אני וחברה שלי חברים כבר חודש, שנינו מתים אחד על השני אבל כול הזמן אנחנו רבים, ועל מה ? על שטויות !
מאז שאני זוכר את עצמי אני בסכביבת בנות, אני לא ילד של חברה, אני נמצא עם הרבה בנות וכול זה.
שנתיים וחצי לא היתה לי חברה ואני עדין לא רגיל חברה,
אז זהו חברה שלי ילדה סגורה, היא קצת ביישנית אבל זה בסדר, היא לא אוהבת לדבר יותר מידי מול כולם ולבצע מעשים מול כולם.
היא יותר שקטה ועדינה, ואין לי בעיה עם זה.
אני אחד שעושה דבריןם חופשי מול כולם וזה ממש לא מעניין אותי מה יגידו האחרים.
היה יום אחד אני וחברה שלי היינו לבד ופתאום באו שני חברים.
אז חבר של אחשלי שהוא גדול הוא בן 17 הוא מנסה להתחיל עם חברה שלי = /
הקיצר היא באה לחבר שלי ואומרת לו תגיד ? אחשלך יודע שאני ו - X ( שזה אני ) חברים, והיא כזה .. לא יודעת.
אז הילד אומר לה תגידי לו את זה, היא אומרת תגיד אתה, וזה פוגע ? כאילו היא אשכרה מפחדת לבוא אליו ולהגיד לו שהיא חברה שלי ?
ושאנחנו מול כולם, אני תמיד מתצעבן עליה, אני אפילו לא יודע למה = [ היא כזה שונה, לא מראה ת'אהבה שלה כלפיי, צוחקת עם אחרים יותר מאשר היא צוחקת איתי...
אני כבר לא יודע מה לחשוב וזה משגע אותי, ( מזל שיצאנו לחופש גדול . )
והדבר שהכי מפריע לי= כול הזמן היא עצבנית עליי ובדיכאון ממני, וזה מחפרןןןןןןן אותיי !!!!!
אני רוצה שהיא תהיה הכי מאושרת בעולם, ביום חמישי הזמנתי אותה לסרט אפילו את זה היא הרסה לי = /
רציתי לעשות לה מין הפתעה אבל כנראה זה לא כ''כ הלך.
אבל חפיף, אני והיא מממש נהננו.
לפני שבועיים שהיא הייתה באילת אני יצאתי לבריכה יצאנו עם חברים לקניונים וכול..
הקיצר אחרי שהיינו בבריכה הלכתי לידידה וזה.. אז ראינו סרט אני חבר שלי והיא, והיא התחילה לעשות לי דיגדוגים.
היא הוציאה את זה ממני ולא יכולתי לשקר לה, אני פשוט לא יכול שלקר לה = /
אני אמרתי לה שאני מצטער, אבל היא עושה מיזה יותר מידי.
אני שנבעתי לה שלא היה שם כלום !!!!
אני כול הזמן אומר לה שאני אוהב אותה, והיא כזה לא יודע.
היא לא מאמינה לי.
היא לא באמת חושבתש אני אוהב אותה אבל אני כן, אני מנסה להסביר לה שאני אולי נמצא עם עוד בנות, אבל אני לא עושה איתם כלום ! אני שנבע לה,
אני כבר לא יודע מה לחשוב לעמי, אני מפחד שיבוא היום וזה יגמר, לא חבל ?!
מה אני צריך לעשות, שנינו טיפוסים שונים ושנינו צריכים פה להשתנות.
ד''א: אני שיאאא הרגיש !
מצטער על החפירה הענקית הזאת, אני מצפה להרבה תגובות.
מה אני ומה היא צריכים לעשות ?

ציטוט ההודעה

לחץ על הכפתור