לא הצלחתי בשאלה אחת מקווה שתעזרו לי.
כתוב קטע תוכנית הקולט 20 זוגות של אותיות שונות זו מזו.הפלט יהיה המרחק בין האות הגדולה לאות הקטנה בצורה מעגלית עבור כל זוג.
לדוגמה:המרחק בין B ל Y הוא 2(a,z)
תודה לעוזרים![]()
לא הצלחתי בשאלה אחת מקווה שתעזרו לי.
כתוב קטע תוכנית הקולט 20 זוגות של אותיות שונות זו מזו.הפלט יהיה המרחק בין האות הגדולה לאות הקטנה בצורה מעגלית עבור כל זוג.
לדוגמה:המרחק בין B ל Y הוא 2(a,z)
תודה לעוזרים![]()
|
|
JAVA אני לא יודע...בC++ אני יכול לנסות לפתור לך את זה.
אם אתה אמור למצוא את הצורה המעגלית אז פשוט תעשה מערך בגודל ידוע (מספר האותיות) ותתחיל למלא אותו (בזמן ריצה) מY עד B (לצורך הדוגמא) ואז פשוט תעצור עם לולאה (BREAK) כאשר האות הנוכחית היא הזאת השניה.
אם אתה אמור למצא את הדרך המהירה מבינהם (או מעגלי או רגיל) תכניס את המעגלי לפונקציה, וגם ת'רגיל לפונקציה ופשוט תשאל מי יותר קטן.
מקווה שעזרתי
הוא יכול לעשות משו יותר חכם ומגניב:
הוא יכול להיעזר בערך ההאסקי של כל אות. אם התוצאה של אחת מהאותיות פחות מהשניה (הערך המוחלט) גדול מ13 (חצי מ26, מספר האותיות האפשריות), התוצאה תהיה הערך ההאסקי של Z פחות האות עם ערך ההאסקי הגדול יותר פלוס ערך ההאסקי של A פחות האות עם ערך ההאסקי הקטן יותר. אם לא, אז התוצאה היא אות אחת פחות השניה.
[לא חשבתי על זה הרבה, יש מצב שזה לא נכון בכל המקרים..]
אם אתה לא יודע מזה ערר האסקי חפש בגוגל אבל עם תעשה המרה של תו למספר תקבל את ערך ההאסקי של האות.
אני חושב שאני יודע.....
אני עובד על זה כרגע, וכשאני אסיים אני אערוך ואשים פה....
עריכה: טוב אני חושב שזה אמור לעשות את העבודה.....
קוד:import java.util.*; public class Ans { static Scanner reader=new Scanner(System.in); public static void main(String[] args) { int[][] arr=new int[26][2]; int i, j, counter=0; for(i=0;i<26;i++) { for(j=0;j<2;j++) { arr[i][j]=reader.nextInt(); } } for(i=0;i<26;i++) { for(j=0;j<2;j++) { switch(arr[i][j]) { case A: arr[i][j]=65; break; case B: arr[i][j]=66; break; case C: arr[i][j]=67; break; case D: arr[i][j]=68; break; case E: arr[i][j]=69; break; case F: arr[i][j]=70; break; case G: arr[i][j]=71; break; case H: arr[i][j]=72; break; case I: arr[i][j]=73; break; case J: arr[i][j]=74; break; case K: arr[i][j]=75; break; case L: arr[i][j]=76; break; case M: arr[i][j]=77; break; case N: arr[i][j]=78; break; case O: arr[i][j]=79; break; case P: arr[i][j]=80; break; case Q: arr[i][j]=81; break; case R: arr[i][j]=82; break; case S: arr[i][j]=83; break; case T: arr[i][j]=84; break; case U: arr[i][j]=85; break; case V: arr[i][j]=86; break; case W: arr[i][j]=87; break; case X: arr[i][j]=88; break; case Y: arr[i][j]=89; break; case Z: arr[i][j]=90; break; } } } for(i=0;i<26;i++) { for(j=0;j<1;j++) { if(arr[i][j]>arr[i][j+1]) { System.out.println(arr[i][j]-arr[i][j+1]); } else{ System.out.println(arr[i][j+1]-arr[i][j]); } } } } }
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 26-07-2008 בשעה 21:58.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי