נכתב במקור על ידי S3NSA למה אתה צוחק על נרקומנים? על זה שאני מעשן בחדר סגור נרגילה
A Fistful Of Dollars "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
נכתב במקור על ידי clicker על זה שאני מעשן בחדר סגור נרגילה מתי תבין שזה לא בריא?
נכתב במקור על ידי - xXx - מתי תבין שזה לא בריא? מתי תבין שזה טעים וכיף?
נכתב במקור על ידי RoyalFlush כן בבקשה. חח סתם טל מה נשמע כמה זמן לי דיברנו הא יאגיבור D: ;D איך הקהילה השתנתה לא יאמן וגם לגבי ההנהלה, לאט לאט אנחנו מתדרדרים לרמת FX-P של פיקוח גלובאלי וכל החרטה הזה
נכתב במקור על ידי RoyalFlush מתי תבין שזה טעים וכיף?
מה אתם כ"כ מתלהבים מנרגילה ? אני כבר ברמת סיגרים. סתם, סיגרים מדי פעם בימי שישי, סיגריות..מממ... קופסא ביום ? :|
נכתב במקור על ידי Tal ;D איך הקהילה השתנתה לא יאמן וגם לגבי ההנהלה, לאט לאט אנחנו מתדרדרים לרמת FX-P של פיקוח גלובאלי וכל החרטה הזה מה אכפת לי חח שמעתי אתה רוקד טקטוניק טלוש הא?
נכתב במקור על ידי RoyalFlush מה אכפת לי חח שמעתי אתה רוקד טקטוניק טלוש הא? לא :|
נכתב במקור על ידי Tal לא :| חרטטן חחח לא משנה. מי פה יא'זונות?
נכתב במקור על ידי Tal ;D איך הקהילה השתנתה לא יאמן וגם לגבי ההנהלה, לאט לאט אנחנו מתדרדרים לרמת FX-P של פיקוח גלובאלי וכל החרטה הזה בעיקר של מנהלים...
".It always seems Impossible until it's done"
קראחומ1םו@%~@@$^@ לילה טוב!!$@!%$@!^#%*#%*#*#&*#%
נכתב במקור על ידי RoyalFlush חרטטן חחח לא משנה. מי פה יא'זונות? זה שחלק מהחברים המוגבלים שלי רוקדים טיקטוניק כמו מושפעים לא אומר שגם אני :|
נערך לאחרונה על ידי Tal; 31-07-2008 בשעה 00:06.
נכתב במקור על ידי Tal מה אתם כ"כ מתלהבים מנרגילה ? אני כבר ברמת סיגרים. סתם, סיגרים מדי פעם בימי שישי, סיגריות..מממ... קופסא ביום ? :| אני לא מתלהב מהנרגילה...אני מעשן כבר 5 שנים עוד מעת X: וסיגריות זה חרא, לא טעים ובאמת דופק תבריאות. ואיזה רמה של FX-P בראש שלכם ? שם זה ממש גועלי..פורום ממוסחר ומוצף בילדים בני 9 שכול היום מדמיינים את מנחות הופ בעירום
נכתב במקור על ידי -Shai- בעיקר של מנהלים... שיוש אתה רומז משהו ?
נכתב במקור על ידי Tal זה שחלק מהחברים המוגבלים שלי רוקדים טיקטוניק כמו מושפעים לא אומר שגם אני :| טוב אח שלי, גנבת לי ת'ניהול אתה יודע יא'זין :o חחחח סתם ממילא לא מרשים לעלות אותי
חוקי הפורום