לילה טוב
חזרתי עכשיו מהסרט הזה על המסע של המטאל זה היה אחד הסרטים החזקים!
ולפני כן לחימום היה את נחשים על המטוס גם טוב
לילה טוב
חזרתי עכשיו מהסרט הזה על המסע של המטאל זה היה אחד הסרטים החזקים!
ולפני כן לחימום היה את נחשים על המטוס גם טוב
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
ראיתי שיש אבל לא היה בא לי לראות חחח
פראייר היה אחד הסרטים הגדולים והמשפט האחרון של האיש שעשה את הסרט בסוף למה רוב בני הנוער בעולם לא אוהבים הבי מטאל, ומה התגובה שלו אליהם מה זה גורם לי לרצות להגיד את זה לכל הערסים שאומרים לי" איככס אתה שומע רוק? שמע מזרחית/דיכאון אחי" כאילו מי מכיר אותך ימכוער לך תתאבד עם הדיכאון שלך XD
שחף אתה הספאמר הכי גדול שראיתי בחיים שלי לכל אחד אתה מגיב![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אז הפסדתי סרט טוב![]()
תמיררר פתח חדר בטקי ובוא משחק
אני לא מצליח להרדם ! נראה לי אני ילך לשכן הגמד שלי שיזיין אותי בתחת להעביר כמה שעות....
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
טובב אחי אני משחק כנס אוליי
כנס לחדר ש'ך
כנס חדר חדש
חחחחחחח איך אני מרמה אותך תמיר
כנסו כולם לטאקי ועוז ירמאי