לפני :
אחרי :
#2:
#3:
![]()
לפני :
אחרי :
#2:
#3:
![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
פשש יצא יפה אבל היית מצלם מהצד השני היו רואים יותר את האפקט כל הכבוד עבודה טובה ~!
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בתזונה של עבודה :]
פשששש נראה מצוין
תודה על כל התגובות. אתם לא יודעים איזה כיף זה זה אשכרה כמו מחשב חדש דנדש.
חוץ מהפרספקס ששרוט לאללה =\ אבל אני שמח לאללה.
ובמיוחד גם כשאין את הכלוב של הכוננים ושהצלחתי לשים גם 120 מאחור ושהחוטים ממש מסודרים. קיצר הצביעה הייתה בזמן טוב. אז עכשיו יש לי 120 מקדימה בצד ומאחור, עוד 80 מקדימה וארקטיק קולינג פרו שמקרר את המעבד. והחוטים מסודרים כאילו המחשב זה הבסיס והרמטכ"ל עומד להגיע או משהו.
כבוד חחחח
יפהיפה
רוצה המלצה ממני? טוב גם אם לא חחח
קח מלטשת בדים .. תמרח עליה קצת ווקס... תעבור על המחשב... נשבע לך אם הוא לא בצבע מטאל אני מניאק![]()
עזוב אותי מוואקס אח"כ הכל יהיה לי שמן ומגעיל ידבקו לי דברים למחשב וכשאני אנגב אותם הם ישרטו אותו...
חחח איזה דבע
אתה יודע מזה מלטשת בדים? זה מכשיר כזה.. שיש לו רואש מעוגל כזה שמסתובב ועל הראש הזה יש בד... עכשיו שמים טיפלה ווקס על הראש ואללה מבריק אשש ולא דביק בכלל אבל איך שבא לך אתה תמיד יכול לנסות לשייף עם דיסק 4" ...
תשאל את אל-מוג (מוגי) בפרטי הוא יסביר לךרציני יש כזה דבר בהומסנטר הוא יסביר לך איך משיגים הנחה של 99 %
\
למה מלשן? זה לא נכון שיש לך הנחת לקוח מתמיד בהומסנטר?