נקבת הערס גם היא משויכת לגזעים שונים (פקאצה, פרחה ועוד.)
הערס הוא מאופיין בפרטי לבוש מגוונים ובעיקר בסמל "חיי" או "חמסה" ענקי(מנחושת יצוקה) המקנה לערס כוחות על טבעיים (בהם יראה מצד החנונים ושמירה על צבע עורו במשך כל השנה). יצור זה מזוהה, בנוסף על כל אלו, בקול נמוך מזה של בני האנוש, ולעתים אף מתחת לספקטרום הגלי שהאוזן האנושית מסוגלת לפרש. כל הערסים מהווים אחווה אחת (אחושרמוטה בערסית חדשית), ולכן כל ערס קורא לחברו "אחי".
הערסים נוהגים לנוע בקבוצות, ולהתנייד בעזרת כלי רכב שגילם מהווה כפולה שלמה של 20. על מנת להתחשב בסביבתם הם משתדלים להסוות את נוכחותם על ידי הרכבת אגזוז לחץ לכלי רכבם המתפרק. למרות זאת, מסיבה הנשארת בגדר תעלומה למדע המודרני, נוכחותם תמיד בולטת בשטח. הערס הממוצע יפחד תמיד מהפרצופנתי ומכל הקשור לכת הנתיזם. השמות של הערסים הם בדרך כלל: גו-לן, בועז, אבי (אחד הידועים), ולעיתים גם יוסי, ששון, צ'יצ'ו, דוד, ביטון,דודו, ואלירן (בכל "חמולה" של ערסים יש לפחות אלירן אחד).
הפרה-ערסים
הפרה-ערסים הינם הערסים הקדמונים ומוצאם בפולין.רמת משכלם ממוצעת של הפרה ערסים דמה לזו של פיתה עם חומוס. אולם, בקרב עדת המשכילים של הפרה-ערס היו מנהיגים יוצאי דופן כמו מוסא אל-בוחבוטאי שדמה בחוכמתו המפליגה לאותן לחמניות פריכות עם סומסום.
יצורים אלה נכחדו תוך זמן קצר ביותר וזו הסיבה העיקרית לקושי של העולם האקדמי לחקור את (חוסר) תרבותם והוויתם. סיבה זו נקשרת לעיתים דחופות לקשיים של גזע הפרה-ערס בכל הקשור לניווט, תקשורת מילולית והפעלת מכשירים למעט מספר מכשירים מתכתיים ששימשו אותם לצרכים פולחניים והוצאת עצבים (בזמן "קריז" או "חפפה"). יש הטוענים שבניגוד לערסים המודרנים הם היו חסרי תא וכפי שממצאים מסוימים מעלים, אף חסרי חוליות (למרות שדעה זאת הופרכה ברובה ע"י המופתי הגדול מירושלים).
הפרה ערסים סוגדים לאבי ביטר ולמלך מרוקו השמיני ומאמינים שהם המציאו את האיחוד הקדוש בין גבר לגבר(מה שמונגד לאינסתקטים של הערסים כיום). הם מתפללים תוך כדי שירת דיכאון כבדה שיכולה להפוך כל שמח ("עליז") לסטרייט.
ערס-פלאפל
לערס זה הרגלי מחייה מיוחדים בהחלט, הוא נוהג לעמוד ליד הקיוסק שנמצא ליד בית ספר. כאשר תבוא לקנות לחמנייה, הוא וחבריו יגיעו אליך בשבריר שנייה, ויבקשו ממך שקל/סיגריה. ערס זה לא יעצור אחרי אסיפת שקל אחד, אלא בדרך כלל יאסוף עד לשמונה שקלים חדשים אשר יאפשרו לו לקנות פלאפל. ערסי פלאפל שונים יגיבו בצורה שונה לסירוב תרומת שקל, יתחננו, יהפכו לאלימים או מהר יפנו לאדם נוסף הנמצא בטווח הראיה שלהם. משפט ידוע של הערס המצוי והחצוי הוא "יש'ך אש"? או "מה השעה בובה"? במבטא מזרחי כבד ובעגה מיוחדת שלא תבייש אפילו את מרגלית צנעני במיטבה.
ערססססס אמא'שך
ערס זה מסתובב בלהקות של 5-10 ערססססים. את שמו קיבל ממנהגו הקבוע להתעצבן ולהגיד חלש "סססססס אמאש'ך". לערסס (שם קיצור) שיטת רבייה מפליאה, הוא נוהג, בשפה מדעית, לזיין את אמאש'ך ואפילו להכנס לתוכה במשפטו האלמותי "באמש'ך" . ערס זה קשוח ואלים כאשר נמצא בחבורה ("חמולה" " קטלה ") אך נוטה להיות רק אלים מילולית ופחדן כאשר מבודד מקבוצתו הטבעית. ערס זה נמצא בדרג מאד נמוך בסולם האבולוציוני, לכן מנת המשכל שלהם נמוכה גם היא. חנונים נוהגים לספר בדיחות וירידות על ערסים אך מכיוון שערסים אלו לא מפותחים פיזית ומנטלית (למרות שנוהגים לשקר על התפתחותם הפיזי בחלציהם) הם נוהגים לחשוב שבדיחות אלה הם דברי מחמאה ובטוחים שהעולם אוהב אותם.
ערס ואנאבי (wanna-be)
זן של אנשים, נפרד מקבוצת הערסים, אשר מוגדר כ"חנונים-שרוצים-להיות-קולים-ומתחברים-עם-ערסים-אחרים-ומחקים-אותם-מתוך-תקווה-שיפסיקו-להיות-שק-החבטות-שלהם". בנוסף, זן זה של ערסים יכול להיקרא ז"למ (זמרים לא מוכשרים), רוב הז"למים מנסים לשיר מוזיקה מזרחית. הם לא טובים בזה.
בלש ממוצע במשטרת הערסיםהערס ואנה-ביז נוטים לאיים עליך כשהם מסתכלים עליך מלמטה, בהפרש של ראש אחד ממוצע, ומחזיקים באמתחתם מקל של סוכריה כדי להמחיש את חומרת האיום! הואנבי נוטה לאיים בתוכנות עתירות משכל כמו "אייסי (קיו)" ומסנ(ג'ר) בקללות כמו "אני ישבור לאמא שך את התחת" או "אמא שלך זיינה אותי אתמול" מאחר והם לא מוגדרים כערסים אותנטיים, הם אינם מסתבכים יותר מדי בפלילים, ולחלקם אין עבר פילילי בכלל. נוטים גם לקרוא לאמם כאשר הם נפגעים מילולית או פיזית.
ערסוואת
ערס זה מצויי בשלב ההתפתחותי הנמוך ביותר, מין שילוב של כל סוגי הערסים. ערס זה מכונה גם: מגה-ערס, מנ-מנ-מניאק, בריון, צ'חצ'ח ועוד כינויים לפי מקומות בארץ. יש להזהר כי זהו הערס המסוכן ביותר. מדענים טוענים שהוא ההתפתחות האבולוציונית הכי קרובה לאצה מכל בעל חיים אחר! כדי להיות ערסוואת יש לעשות את הדברים הבאים: לעשן (סמים, סיגריות, גרבילים, נרגילות), לקנות בהצלחה פלאפל לאחר אסיפת שמונה שקל, להרביץ למורה עם כיסא על הראש, לרסס על קיר בית ספר "סרון עני הואב הוטח", לפלח סוכריית גומי, להתפלח לאוטובוס, להרביץ לחנון/פריק/מטאליסט/אימו, באמצע השיעור ואז לצעוק "מה עשיתי?!? סססס אמאש'ך!", להיות הבעלים הגאה של תיק אישי הגדול מהתחת של המורה לתנ"ך, להקלע לוויכוח נצחי עם ערסוועת אחר אשר מתנהל בצורה הבאה: "ת'רחק ממני!" - "אל תגע בי!" - "סססססעמא ש'ך", וחוזר חלילה. הערה: המשפטים עשויים להשתנות מעט בהתאם לאזור המחייה ולטמפרטורת המקום.
דרך זיהוי הערסוואת - לא קשה, הוא מכוער. |:
אם הערס מסתובב לבד, הוא מאבד את כל תכונותיו. קיים קשר מספרי בין מספר חברי החמולות לבין מספר שרשראות הזהב שיש לכולם ביחד - מספר שרשראות הזהב גדול פי 2. לדוגמה, בחמולה של 5 ערסוואתים, יש 10 שרשראות זהב, כאשר למנהיג יש 6 שרשאות ולכל אחד מהערסוואתים יש שרשרת אחת. חשוב לציין כי המנהיג מחזיק במכונית מסוג BMW 318i. חוק לא כתוב בכל חמולה הוא "הכאת החנון". זוהי הבחינה הסופית לכניסה לחמולה ואם הערסוואת-לעתיד נכשל בה, כל תגיו, שרשראותיו, סכיניו, וצבע עורו נלקחים ממנו ע"י המנהיג והוא מקבל עונש הכולל חיים למשך חודש תחת גג אחד עם המורה לתנ"ך.
בנוסף הערסים מתפללים כל יום לאל שלהם הסמל המפורסם הBMW וסמלם המפורסם הוא חי,צומח,דומם חי-השרשרת שלהם צומח-השערות בחזיהם ואיך לא הדומם-מוחם העצום
ערס צעצוע
ערסי צעצוע דומים מאוד לקופים
ערס אנגלירוב ערסי הצעצוע הם ילדים. הם בדרך כלל לא מצוידים בכלי נשק אלא משתמשים באוצר מילים מפותח מאוד.
אוצר המילים של הערס צעצוע
בוא'נה! - גש הלום.
יאאללה! - מי צריך אותך בכלל?
סססס.. - נחש.
הופה הופה הופה - האם אתהמתעניין במדובר?קפוץ נא.
יש לך חירבונה!!? - שואל אם יש לך קקי.
אני יפתח'תתחת! - לא ידוע עדיין, בשלבי פיתוח.
יש'ך בעיות?! - מתחיל לדאוג לגבי ההתענינות שלך בפריט המדובר.
כושלהרבאקקקקק!!!11- לכל הרוחות.
ששתוווווק!!!!!- אנא בלום את פיך.
בלי/עם פילוחים!!-עם גניבות או בלי.
אאמא שלך בגבס!! -עדיין נחקר.
ועוד
משפט סיום:
ערסים?
שימו קונדום.
שלא תתרבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
תודה רבה לכולכם על האוזן הקשבת
