רנדי אורטון פירסם מידע על תאונת האופנוע שלו בפורום של האתר Randy-Orton.com. אורטון מפרסם בפורום של האתר מפעם לפעם ולקח על עצמו לעדכן את הצופים מדי פעם. רנדי אמר שאין לו מייספייס אז הנה הוא מסביר את התאונה:
"אני עפתי מהכביש אתמול בערב בשעה 10:30 ע"י מכונית שסטתה מהנתיב שלה באמצע סביב חד מאוד בגבעה שליד הבית שלי. לא הייתה לי ברירה חוץ מלסטות מהכביש אל המדרכה ולעוף(אם רנדי לא היה סוטה אל המדרכה הוא היה עושה תאונה עם המכונית ותאונה כזאת הייתה יכול לגרום למוות). 900 מטר מהמדרכה אל הכביש. אני התגלגלתי במהירות של 30 מיילים לשעה(תעשו חישובים בקמ"ש). אני בר מזל שאני בחיים עכשיו. יש לי כמה פציעות לא חמורות(שריטות, פציעות של ילדים קטנים שנופלים שיורד טיפה דם) בברך השמאלית וברגל הימנית וכמובן בכתף. בWWE.COM צריכים לרשום שלא עפתי 90 מטר אלא 900 מטר. התקשרתי אליהם ונדנדתי להם לגבי השגיאה הזו. לבשתי קסדה, ובלעדיה הייתי בטוח בין המתים עכשיו. מחר אני הולך לראות מה המצב של עצם הבריח שלי. אני יודיע לכם מה המצב שלי. האופנוע היה מסוג של הארלי בוב השמן(אני לא מבין באופנועים את תתקנו אותי אם טעיתי בסוג של האופנוע), והוא היה מושכר.
זה הכל. אני שמח להיות בחיים עכשיו, והאופנוע לא היה שלי. כל מה שיכולתי לחשוב עליו הוא על הבת שלי ועל סמנת'ה. אלוהים שומר עליי זה בטוח!
RKO.
קרדיט לפורום אחר ...
והנה זה פה באנגלית - http://www.sescoops.com/wwe/Randy_Or...th_Sttus.shtml

ציטוט ההודעה

זה 100.

לחץ על הכפתור 
Chairman Of The WWA