בעיה מעצבנת, ביום בהיר אחד IE7 החליט לעשות כתב נטוי ולא על הכל הכתב אלא רק על חלק ממנו. וגם אויבו FF החליט לעשות אותו הדבר רק עם כתב מודגש. הגעתי לגופנים, שיניתי, כלום לא עוזר.
יש לכם פיתרון ? אפילו הכתב פה מודגש מבלי שאני מדגיש. מכער ומבלבל.
בעיה מעצבנת, ביום בהיר אחד IE7 החליט לעשות כתב נטוי ולא על הכל הכתב אלא רק על חלק ממנו. וגם אויבו FF החליט לעשות אותו הדבר רק עם כתב מודגש. הגעתי לגופנים, שיניתי, כלום לא עוזר.
יש לכם פיתרון ? אפילו הכתב פה מודגש מבלי שאני מדגיש. מכער ומבלבל.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אפשרויות אינטרנט->מתקדם->איפוס.
נסה להריץ גם CCleaner (יש מדריך בתת פורום) ואז לבצע הפעלה מחדש
ניסיתי כבר את שניהם, לא עזר.
מה עוד אני יכול לנסות ? מחקתי את הפיירפוקס והתקנתי מחדש גם לא עזר. אפילו שיחזור מערכת שעשיתי בגלל משהו אחר לא עזר.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שחזור מערכת לא עזר?!:|
נשמע לי הדבר הכי הזוי בארץ תבטוח שסידרת כמו שצריך בהגדרות של הפיירפוקס והכל?
הייתי גם בטוח שזה יעזור. הבעיה פה מעבר לדפדפנים, אני בטוח.
בגופנים בכלל היה ועדיין יש אפשר לאתרים לבחור את גופניהם לבד, מה שצריך להיות. וגם אני נכנס לאתר מסויים בפיירפוקס ונכנס באקספלורר לאותו אתר בדיוק הכתב הנטוי בIE שהוא לא כל הכתב, בדיוק אותו הכתב מודגש בFF, זה לא צירוף מקרים.
עריכה:
זה קורה גם באיסיקיו :/
נערך לאחרונה על ידי Shon60; 16-08-2008 בשעה 21:12.
מ א ו ש ר
אולי נמחקו פונטים מהמחשב? :| ואז בגלל שחסר לו הוא משתמש בתחליף? נסה להעתיק את תיקית FONTS ממחשב של חבר או משו ולשים אצלך
תראה מה עשיתי, הלכתי לתקייה של הפונטים בווינדוס ומחקתי את כל הפונטים שאני כן יכול למחוק, כמובן שעשיתי לפני גיבוי.
עכשיו גיליתי איזה פונט עושה את הבעיה הזאת, אבל הוא לא ניתן למחיקה, לא נמחק גם במצב בטוח. זה אומר שאין לי הרשאה למרות שאני אדמינטור, רק לTrustedinstaller יש הרשאה למחוק.
איך אני מוחק אותו בכל זאת ?
ולגבי העצה שלך, יש לי ויסטה, משנה אם אני אקח מויסטה אוXP ?
כנראה שאתה צודק שזה משתמש כתחליף, למה אחרי שמחקתי את רב הפונטים עכשיו יותר מהכתב מודגש ונטוי.
נערך לאחרונה על ידי Shon60; 17-08-2008 בשעה 15:28.
מ א ו ש ר
אתה לא צריך למחוק אותו.
לך לוינדוס VISTA אחר (לא חשוב גרסא) תעתיק לדיסקון או דיסק את כל הפונטים ששם ותעביר אליך זה אמור לפתור את הבעיה
טוב תודה רבה מג'י :]
מה עשיתי ? אין לי מושג.
סתם, התיקייה של הפונטים שגיביתי אותה, פשוט התקנתי את כל הפונטים שם מחדש וזה עבד..
מ א ו ש ר
זה MuGi בחיאט חח
שמח שעזרתי נעול כאן