• סולנה של רייג' אגיינסט דה מאשין, זאק דה לה רוחה, אמר בראיון ל"לוס אנג'לס טיימס", שככל הנראה הלהקה לא תקליט חומרים חדשים. "ככל שנקליט מוסיקה בעתיד, עדיין אין לי מושג איך זה ישתלב", הוא אמר. "כולנו חיבקנו אחד את השני, ותמכנו בפרויקט של כל אחד מהלהקה, וזה נהדר".
כזכור בשנת 2000 עזב דה לה רוחה את הלהקה ואז הגיטריסט טום מורלו, המתופף בראד ווילק, הבסיסט טים קומרפורד, חברו עם כריס כורנל (שאולי עוד יגיע לארץ) והקימו יחד את "אודיוסלייב". שנה שעברה התאחדה רייג' למופע חד פעמי, כביכול, בקליפורניה. בראיון הוא סיפר שיש לו קשרים חזקים עם חברי הלהקה. "כל כך הרבה השתנה (מאז שעזב את הלהקה). כשאתה מתבגר, אתה מסתכל אחורה על המתחים וההתמרמרויות, ויש לך פרספקטיבה אחרת לגבי זה. אני חושב שהקשר בינינו טוב יותר מאי פעם. אני אפילו אתאר את זה כנהדר".
• כל ההדלפות מהחודשים האחרונים לגבי האלבום של "גאנז 'נ' רוזס", העלו שאלות ותהיות, האם מנהיג הלהקה הבלונדיני, אקסל רוז, סוף סוף ישחרר את האלבום "Chinese Democracy", עליו הוא עובד במשך 14 השנים האחרונות.
והנה, יש כמה חוזים בדרך להוצאת האלבום. על פי מקורות מתנהל בימים אלו משא ומתן האם האלבום ייצא בשתי הרשתות הגדולות – "וול מארט", "בסט ביי", ולגבי חברת התקליטים בה ייצא, כך דווח מאתר "בילבורד".
מנהל הלהקה, ידוע בכך שהוא נוטה להוציא אלבומים דרך רשתות גדולות כפי שעשה עם אלבומה של האיגלז, "Long Road Out of Eden", שיצא דרך וול מארט. הדוגמא האחרונה היא האלבום הבא של AC/DC שיצא בלעדי דרך וול-מארט.

קרדיט למגזין מוזיקה 24...
עוד מישהו לא יכול לחכות לאלבום של GNR?