תוכנה לפריצת אייסיקיו לפי מיספר (בחירה ספציפית שלי).שיהיה מהיר..תציעו נק'..(יש לי מי שישלים לי!)
כמה אתה משלם ?
נכתב במקור על ידי Space-buddhA כמה אתה משלם ? כמה אתה מציעה? עזבו שטויות!! תן מחיר! יש עוד מישהו שרוצה לימכור בפרטי.. אז תיזדרז..
נערך לאחרונה על ידי 22520; 29-08-2008 בשעה 12:12.
אביב יש לו 400 נקודות . אתה רוצה במחיר הזה אני אתן לך תוכנות לפריצה עם פרוקסי , אבל אתה צריך פרוקסי טוב וזו כבר בעיה שלך.
נכתב במקור על ידי turdjeman1 אביב יש לו 400 נקודות . אתה רוצה במחיר הזה אני אתן לך תוכנות לפריצה עם פרוקסי , אבל אתה צריך פרוקסי טוב וזו כבר בעיה שלך. מה הכוונה פרוסקי? ובמה זה תלוי בישביל שיהיה פרוסקי טוב?
נכתב במקור על ידי turdjeman1 אביב יש לו 400 נקודות . אתה רוצה במחיר הזה אני אתן לך תוכנות לפריצה עם פרוקסי , אבל אתה צריך פרוקסי טוב וזו כבר בעיה שלך. יש לך תוכנות של נכים , סתם אחי שיציע קודם את המספר לא בעיה ,
אז זהו שהיום אין פרוקסים טובים.
נכתב במקור על ידי Space-buddhA יש לך תוכנות של נכים , סתם אחי שיציע קודם את המספר לא בעיה , מה אתה לא מבין? תציעה כמה אתה מוכן וזהו..
אם אני מצליח לפרוץ אותו כמה אתה מביא לי?
נכתב במקור על ידי turdjeman1 אם אני מצליח לפרוץ אותו כמה אתה מביא לי? רעיון טוב.. אתה רק תיפרוץ אותו.. תקבל 100 נק'..
חחח.. אז עזוב.
אתה יודע אבל שאם המס' הוא 444454 ומס' דומים, אין לך מצב לפרוץ אותו,גם אם התוכנה סבבה.
שלי =] ^^ !~!
נכתב במקור על ידי HilelS אתה יודע אבל שאם המס' הוא 444454 ומס' דומים, אין לך מצב לפרוץ אותו,גם אם התוכנה סבבה. למה לא?
נכתב במקור על ידי 22520 רעיון טוב.. אתה רק תיפרוץ אותו.. תקבל 100 נק'.. פחות מ - 350 אני אפילו לא נכנס לתוכנה ,
נכתב במקור על ידי Space-buddhA פחות מ - 350 אני אפילו לא נכנס לתוכנה , אז לא צריך..יש מישהו שמוכן ליפרוץ לי אייסי מורת 100 נק'?
חוקי הפורום