קודם כל היי לכולם המדריך הזה הוא לגמרי שלי אני עושה אותו משעמום בגלל שנקסון החמודים האריכו את הפאץ' עד 7 (ימח שמם)
אני יודע שפייר מייג' זה לא עבודה כל כך פופלרית אבל שתראו את המדריך הזה תבינו
הקדמה קצרה: כולם חושבים שהסקילים של הרעל הם אלו שלא עוזרים לפייר מייג' אלה האש. וזו הטעות הכי גדולה שיש
אם אין לך רעל פתח קוסם חדש כי רק ככה מתאמנים איתו.
והרעל הוא בעצם מה שעושה אותו יותר טוב מהאייס. (גם הדמג')
אוקיי אז נתחיל בשביל ללכת לפי המדריך שלי אתם חייבים בעבודה 2 שיהיה לכם מקס ב Poison Breath זה כמו כדור רעל
שפוגע במפלצת אחת אבל מרעיל אותה חזק.
ושאתם בעבודה שלישית למקסס קודם כל Poison Mist .
אוקיי נתחיל: ברמה 70-74 תתאמנו בוודוס .
מ74 מתחיל הכיף האמיתי של הפייר מייג' קחו תמונה שלי.
זו עליית רמה אקראית עם ה POISON MIST של העבודה השלישית ולכן חשוב שתמקססו אותו שתוכלו כבר ברמה 74 להתאמן
בסקווידס. הסגולים לא השחורים! תחשבו על זה שניה רמה 74 הורג מפלצות של 2500 EXP עליתי ככה כל רמה בשעתיים.
אוקיי אז צורת האימון הולכת כך: אתם מפזרים את הרעל בכל המפה ומשתדלים שלא להפגע מהסקווידס כי הם מורידים המון
זה ממש קל להתחמק מהם אתם לא צריך לפגוע אפילו אתה זורק את הרעל בצד אחד זה עובר גם לצד השני זה מתקפה עם RANGE
עצום! אחרי שאתם מפזרים אותו בכל המפה אתם עוברים CH עכשיו בCH הזה אתם גם עושים רעל אחר כך עוברים עוד CH עושים גם בו רעל. ואז חוזרים לCH הראשון שעשיתם בו רעל. וכל המפלצות על 1 HP! כן כן על 1 HP עכשיו אתם פשוט עוברים בשריטות
ונהנים מ EXP מטורף . וככה אתם ממשיכים הלאה והלאה והלאה מרעילים 3 CH חוזרים לראשון הורגים אחר כך שוב מרעילים והורגים
זה EXP מטורף תסמכו עליי. עד כאן המדריך שלי =)
עריכה: שם אתם מתאמנים עד רמה 100 ותאמינו לי אתם לא תרגישו איך הרמות עוברות מרוב המהירות.
וברמה 100 אתם הולכים ל Sharks גם לכחולים וגם לתכלת שזה מפה אחת קדימה מהסקווידס זה 3K EXP לאחד!
קרדיט לאתר אחר
תהנו ותגובות

ציטוט ההודעה