קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]בקשר לגיוס
    על ידי grass בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-11-2007, 14:04
  2. [שאלה] בקשר לגיוס..
    על ידי ortakia בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-06-2007, 15:31
  3. שאלה בקשר לגיוס
    על ידי CooL_V בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-11-2006, 21:04
  4. שאלה בקשר לגיוס
    על ידי Dum בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-08-2006, 15:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[שאלה] בקשר לגיוס

Post [שאלה] בקשר לגיוס

אז ככה אני מתגייס ב17.11.08 ובגלל שיש לי פרופיל 97 עם סעיף ראיה קל לא קיבלתי יום סיירות והתמיינתי רק לחובלים (לא מעוניין בזה) עכשיו השאיפה שלי היא להיות ביחידת עילית כמו סיירת מטכ"ל, שייטת 13,שלדג,669. הקבא שלי הוא 56 ומבחינת כושר גופני אני במצב מצויין.כרגע אני כנראה מתגייס לגולני .אז העניין הוא כזה עברתי ניתוח לייזר לתיקון ההראייה לפני שבועיים ואני שוקל את האפשרות לבקש יום סיירות, מכוון שהיום סיירות הבא הוא רק בינואר הם יצטרכו לדחות לי את הגיוס למרץ בערך שזה דחייה של כמעט 4 חודשים (שזה פוללל זמן) .אז אני לא יודע אם כדאי לי לדחות ולנסות להגיע ליחידה מובחרת כי גם יש סיכויים שאני לא יעבור(למרות שאני חושב שיש לי סיכוי גבוה ויש מיונים להרבה יחידות) או להתגייס לגולני ומשם להגיע לסיירת גולני או לאגוז(אני לא בטוח שאפשר להגיע לאגוז דרך הגיבוש יחטיות שלהם)...אז מה אתם אומרים ?רוצה לשמוע את הדיעה שלכם (אם מישהו עשה משהו דומה אשמח לשמוע את הסיפור שלו) ...ובאמת שגולני זה יחידה מצוינת לא מזלזל באף יחידה פשוט אני חושב שיש שלי יכולות גבוהות והחלום שלי זה להיות ביחידה מובחרת זה משהו שהרבה זמן שאפתי אליו( בעקרון מה שבאמת רציתי זה קורס טייס אבל אחרי ניתוח אפשר רק לגשת אליו בגיל 21 ) ..

נ.ב מי שלא יודע אם אתה מצהיר שעשית ניתוח לייזר הם רוצים הפרש של חצי שנה בין הניתוח לגיוס כי מורידים את הפרופיל ל64 אז אם אני מחליט להתגייס בנובמבר אני לא מצהיר על הניתוח שלא יהיו כאלה שיגידו שבכל מקרה יורד פרופיל על הניתוח ואז ידחו לי בכל מקרה את הגיוס כי אין לי חצי שנה ..והאופציה של לקבל יום סיירות ולדחות את הגיוס זה משהו שניתן לעשות.והעניין הוא שאני לא יכול לנסות ולהגיש בקשה ליום סיירות ולראות לאן ידחו לי את הגיוס כי אז הצבא ידחה לי בכל מקרה את הגיוס כי אין לי הפרש של חצי שנה מהניתוח לגיוס.

2. קישורים ממומנים

תדחה את הגיוס אם זה סה"כ 4 חודשים אז אתה יכול לעבוד בינתיים שיהיה לך כסף לאחרי הצבא או משהו... תמיד טוב שיש. אני עבדתי 3 וחצי חודשים לפני הצבא חסכתי 10000 שקל וזה היה לי מאוד מאוד שימושי אחרי השיחרור כשאין לך עוד עבודה ביד.
    ואם אתה כל כך רוצה את זה אז למה לא... חוץ מזה שגם אם לא תעבור את הגיבושים אז מספיק שאתה מסיים אחד ויש לך ראיון דובדבן ואם אתה מסיים שניים אתה מקבל ראיון אגוז בנוסף.
    לפי דעתי זה שווה את ה4 חודשים האלה למרות שאני לא מבין איך אתה רוצה לקבל זימון בלי להצהיר שעשית ניתוח... ויש מצב טוב שיעיפו אותך על אמינות אם עולים על זה מתישהו

אני מצהיר על ניתוח אם אני מחליט לבקש יום סיירות ולדחות את הגיוס כי אז אין בעיה כי יהיה הפרש של חצי שנה מהניתוח לגיוס ....אבל גם לא בטוח שאם אני מקבל יום סיירות בינואר אני התגייס במרץ זה לא בטוח שזה רק 4 חודשים.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

אולי תעשה בזמן הזה קורס חובשים או משהו בסגנון. תברר אם קיימת כזו אופציה

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

הייתי דוחה את הגיוסומחכה ליום סיירות, קרא חוקים ערכתי לך את הכותרת!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמע אתה יכול לעשות הרבה דברים עצה שלי תדחה את הגיוס זה מה שאני עשיתי רציתי להיות בסיירת

סיימתי הרבה גיבושים כמו טיס חובלים צוללות צנחנים דובדבן ולא עברתי כלום כי אני בן אדם עצבני ...

אני רק יגיד לך ששווה לך לדחות דחיתי וקיבלתי גיבוש למלא דברים טובים

משתמש כבוד האוואטר של humi
    שם פרטי
    מישקה
    לייקים
    7
    נקודות
    180
    משפט מחץ
    A friend with weed is a friend indeed

חביבי אם אתה דוחה את היום סיירות לינואר אתה מתגייס מינימום במרץ... שים לב שזה חצי שנה..
    חוץ מזה אם אתה חושב שתצליח כדאי לך... חוץ מזה אפשר גם להגיע בגולני לאגוז ולסיירת שזה מעולללה ממש יחידות מטורפות באמת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,510,982 | הודעות: 8,211,575 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect