אז ככה אני מתגייס ב17.11.08 ובגלל שיש לי פרופיל 97 עם סעיף ראיה קל לא קיבלתי יום סיירות והתמיינתי רק לחובלים (לא מעוניין בזה) עכשיו השאיפה שלי היא להיות ביחידת עילית כמו סיירת מטכ"ל, שייטת 13,שלדג,669. הקבא שלי הוא 56 ומבחינת כושר גופני אני במצב מצויין.כרגע אני כנראה מתגייס לגולני .אז העניין הוא כזה עברתי ניתוח לייזר לתיקון ההראייה לפני שבועיים ואני שוקל את האפשרות לבקש יום סיירות, מכוון שהיום סיירות הבא הוא רק בינואר הם יצטרכו לדחות לי את הגיוס למרץ בערך שזה דחייה של כמעט 4 חודשים (שזה פוללל זמן) .אז אני לא יודע אם כדאי לי לדחות ולנסות להגיע ליחידה מובחרת כי גם יש סיכויים שאני לא יעבור(למרות שאני חושב שיש לי סיכוי גבוה ויש מיונים להרבה יחידות) או להתגייס לגולני ומשם להגיע לסיירת גולני או לאגוז(אני לא בטוח שאפשר להגיע לאגוז דרך הגיבוש יחטיות שלהם)...אז מה אתם אומרים ?רוצה לשמוע את הדיעה שלכם (אם מישהו עשה משהו דומה אשמח לשמוע את הסיפור שלו) ...ובאמת שגולני זה יחידה מצוינת לא מזלזל באף יחידה פשוט אני חושב שיש שלי יכולות גבוהות והחלום שלי זה להיות ביחידה מובחרת זה משהו שהרבה זמן שאפתי אליו( בעקרון מה שבאמת רציתי זה קורס טייס אבל אחרי ניתוח אפשר רק לגשת אליו בגיל 21 ) ..
נ.ב מי שלא יודע אם אתה מצהיר שעשית ניתוח לייזר הם רוצים הפרש של חצי שנה בין הניתוח לגיוס כי מורידים את הפרופיל ל64 אז אם אני מחליט להתגייס בנובמבר אני לא מצהיר על הניתוח שלא יהיו כאלה שיגידו שבכל מקרה יורד פרופיל על הניתוח ואז ידחו לי בכל מקרה את הגיוס כי אין לי חצי שנה ..והאופציה של לקבל יום סיירות ולדחות את הגיוס זה משהו שניתן לעשות.והעניין הוא שאני לא יכול לנסות ולהגיש בקשה ליום סיירות ולראות לאן ידחו לי את הגיוס כי אז הצבא ידחה לי בכל מקרה את הגיוס כי אין לי הפרש של חצי שנה מהניתוח לגיוס.

ציטוט ההודעה