|
|
יניב חפרת, אתה רוצה להיות סדיסט, מצחיק, מגניב לך אש, אתה לא מצחיק פה אף אחד ואתה מנסה לצאת אדיש כדי להראות לכולם שלא איכפת לך, זה כבר לא משנה, השארת את הרושם שלך
זוהרה, מה קשור יקר? איך את יודעת מה ההליכים לזה? אני חושב שמי שיכול להוציא את זה לפועל לא יודע בעצמו כמה זה עולה.
רותם, שוק לידה לא יכול לגרום למצב כזה, בחיים.
מקרים כאלה קורים בגלל שריטה שקיימת, ולא שנוצרת.
אייל, כן. אין מה לעשות, אי אפשר להסתכן ולתת לאנשים כאלה לרצוח תינוקות באכזריות שכזו (לך תשמע את השיחת טלפון של אבא של הודיה, תחשוב פעמיים) אם מישהי בהריון? נותנים קנס ואז בודקים את המצב הנפשי של הבני זוג (כמובן שאם לא אז לוקחים את התינוק מהם).
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 01-09-2008 בשעה 18:26.
חח תודה אחי כמה מחמאות בהודעה אחת, אם מה שאני רשמתי זה חפירה אז זה מחמאה לעומת המגילה שאתה דפקת פה הרגעאז תודה.
חחחח ותודה שוב אני לא מנסה להצחיק אף אחד וכבר הצחקתי? פשש
אדיש? תודה, זה תכונה טובה.
חחח תודה גבר.. אני משאיר רושם בכל מקום גם במקום העבודה..תמיד טוב להשאיר רושם ככה רואים כמה נחמד ואדיב אני.
![]()
מי אמר שזו פגישה רגילה אצל פסיכולוג, אם כזה דבר יצא לפועל, מן הסתם שלא יחייבו אותם במחיר של פגישה רגילה אצל פסיכולוג.
לרוב זה עלול להצית את העניין הזה, אבל אפשר לראות אם כזה דבר יכול לקרות לפני, על פי רקע משפחתי, תכונות, כל עניין התורשה, הפרעות וכד'.
ויניב, ה"מגילה" זה בסה"כ תשובה לכל מי שהגיב למה שכתבתי |:
ולא, לא השארת רושם מהרושם הטוב, להפך.
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 01-09-2008 בשעה 19:34.
איזה מטומטמת ילדים זא לא פופקורן לא מכינים אותם במיקרו איזה אמא שורפת את הילדים לשה במיקרו
היא לא עשתה את זה מטימטום היא עשתה את זה מרוע לב משריטה במוח העגום שלה
ויניב בחתימה שלך אתה מתנגד לעברייני מקלדת אבל אתה כזה בעצמך אתה חש את עצמך קול אבל אתה רק עושה לעצמך פאדיחות פה זה לא נושא מצחיק!תאר מה היית מרגיש אם זה היה קורה לאחותך או אחיך שהרגע נולדו?
בטח תרשום אמן שזה יקרה =.= אבל כשזה יקרה במציאות תבכה כמו ילדה קטנה ותסתתר מתחת למיטה![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
איך אפשר להכניס ילדה לתוך מיקרוגל?!?
זה קטןן
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב לכל מי שלא הבין: לא באמת צחקתי, סתם היה לי משעמם ונתתי תגובה כזו, ידעתי שכולם יקפצו חח....
עכשיו תגידו איזה משועמם..אז כן הייתי משעומם זה היה לאחר לילה ללא שינה שהייתי ער 24 שעות כמעט והייתי קרוע מעייפות.
אני ממש לא בן אדם שצוחק על דברים כאלה זה בכלל לא מצחיק =\
אז..היה כיף "לצחוק" איתכם\עליכם אבל זה לא מצחיק
אני אוהב להיות ציני לפעמים .. עכשיו תגידו "בדבר כזה לא עושים צחוקים וצינים) אבל זה רק פורום במציאות אני לא אצחק על דבר כזה.
וכמובן שאני לא מחשבן לכם(אני לא מתחרט שצחקתי ואני לא אהסס לעשות זאת שוב) אבל הרגשתי צורך להסביר הפעם כי אתם ממש סתומים ... ^^
בקיצור, ציני זה השם השני שלי ולמי שיש בעיה? שיחפש אותי בסיבוב (משפט חרוש)
נ.ב: נבו, מהפוסט הנוכחי הזה, אני מרשה לך לקבל איזה רושם שתרצה! שיהיה לך בכיף.![]()
נערך לאחרונה על ידי Marlboro; 01-09-2008 בשעה 21:18.
חח מזל שאני צריך לקבל אישור ממך איזה רושם אני צריך לקבל.
אני לא חושב שמישהו כאן ציפה להסבר, אתה רוצה אל תתחרט, תהיה משועמם, תהיה קרוע לפנות בוקר.
כמו שאמרת, זה פורום. לקחו אותך ברצינות אבל בסופו של דבר כולם שכחו איך התייחסת לפוסט הזה כך שלא ממש הזזת למישהו, אולי לרגע מועט, לי בכלל לא בכל מקרה.
אני ישבתי לי וצחקתי עד כמה אנשים יכולים לצאת מעוותים ולהיות חסרי תאקט ברגעים הכי לא מתאימים, גם אם זה בצחוק, ממש לא הפתעת אותי וממש לא הזזת לי, אבל ככה לומדים להכיר אנשים![]()
נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 01-09-2008 בשעה 21:26.
וואלה גם אני הבנתי מי אתה
אני שונא תסוג אנשים כמו שלך
משחקים אותה ראש קטן או לא יודע איך תקרא לזה - אני הסברתי את עצמי טוב מאוד ואתה הבנת אותי טוב מאוד אז אל תשחק לי אותה עכשיו חכם גדול משחק איתי משחקים של ביג דיל וכל החרטא הזה
קיצר מי שצריך להבין יבין אני את שלי עשיתי - הסברתי את עצמי בכל זאת עוד יחשבו שזה אמיתי...
ואתה לא חייב להגיב אחריי עכשיו...אני לא מחכה לתגובה ממך , הדיון בינינו הסתיים.
אני לא חייב, אני רוצה.
שונא אנשים כמוני? תתעלם.
לא משחק איתך משחקים ונעליים, אומר לך את האמת בפנים, כך זה היה מהתחלה ולא שיחקתי איתך בשום משחק.
העובדה שאתה לא מתחרט על זה זה כבר עושה את זה חצי אמיתי.
ולצורך העניין, אני נועל את הנושא כי זה כבר גלש מעבר למה שזה היה אמור להיות.