מישהו מכיר?שומע?
אחלה להקה יש לי אלבום אחד שלה.
מי שלא מכיר שלהם זה השיר "אוטו זבל"
איזה שיר אתם הכי אוהבים? אני את בחורים של ישיבה, אין בגטים בגטו ועוד כמה![]()
מישהו מכיר?שומע?
אחלה להקה יש לי אלבום אחד שלה.
מי שלא מכיר שלהם זה השיר "אוטו זבל"
איזה שיר אתם הכי אוהבים? אני את בחורים של ישיבה, אין בגטים בגטו ועוד כמה![]()
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
|
|
מכיר שמעתי פעם שיר שלה בערוץ 2 נראה לי XD שהם לבושים הכל כסף והם אומרים בולה בולה בולה בולה ואו או או....חחחחחחח XD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה היה הצלצול שלייייי "אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי איתך" שיר גדול לא יודע מה עם הלקה אבל השיר ענק...
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 02-09-2008 בשעה 18:56.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טובעוד אנשים אוהבים ?
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"