כבר ביקשתי פעמיים....
הזמן שלי הולך ואוזל, עידכנתי ל SP3, והקראק בנעוץ לא עוזר.
בבקשה תעזרו.
כבר ביקשתי פעמיים....
הזמן שלי הולך ואוזל, עידכנתי ל SP3, והקראק בנעוץ לא עוזר.
בבקשה תעזרו.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
|
|
פיתרון למקרה של רגע אחרון זה לעשות REPAIR אם דיסק של ווינדוז שיש לך, ותתקין את כל ה SP שאתה צריך אחרי זה.
בסוף כשהמחשב מוכן תשים את הקראק על ה SP3.
בכל מקרה אני ממליץ לך להיכנס לכאן
http://www.torrents.to
תחפש שם
Windows XP Activation Crack
במילים האלה
ראיתי המון תוצאות. אחרי שאתה לוחץ חיפוש ותוצאות חוץ מהאתר הראשון, יש לך בר אפור למעלה עם שמות של אתרים שבהם torrents.to מחפש. תעבור ביניהם יש המון אפשרויות לקראקים.
בכל מקרה ראיתי שמה Windows XP SP3 + activation crack, תוריד את זה למקרה ששום דבר לא יעזור ותצטרך לעשות ריפייר או משהו.
פיתרון נוסף נחמד הוא להתקין מערכת הפעלה נוספת זמנית על כונן אחר. תיצור בעזרת התוכנה Partition Magic או בעזרת הווינדוז אם אתה יודע איך, כונן חדש של 10 ג'יגה אם אתה יכול מינימום, תתקין עליו רק מערכת הפעלה, מה שעבד לך עד לפני ה SP3.
המטרה ליצור כונן חדש כדי שתוכל למחוק את הווינדוז אח"כ - אתה חייב לפרמט את הכונן כולו, אז עדיף שתיצור חדש. אחרי שתמצא קראק או תמצא סיריאל חוקי או משהו שיעבוד תפרמט את הכונן שעליו התקנת את הווינדוז הזה..
אין לי את הדיסק...
לא מוצא אותו.. ואני לא רוצה לפרמט, יש לי דברים על המחשב!
אני פשוט צריך קראק שיעבוד..
נכתב במקור על ידי אושרי
ממה שכתבתי לך מקודם, בגלל שזה טורנטים אתה יכו לבחור איזה קבצים אה רוצה להוריד, כך שאם זה מחולק בצורה נוחה אתה יכול להוריד רק את החלק של הקראק. בכל מקרה הני ממליץ לך אם אין לך דיסק של ווינדוז, תוריד את ה SP3 המובנה כמו שאמרתי, תצרוב, תעשה REPAIR. או שפשוט תוריד ותחלץ משם את הקראקים שיש להם.
עזוב זאת כבר לא הבעיה.
פתחתי אשכול שכתובה בו הבעיה הרצינית...
נכתב במקור על ידי אושרי