חשבתי על איזה נושא לכתוב והגעתי למסקנה שאני חייב לפתוח נושא על מצב האלימות בארץ.
הפכנו למדינה אלימה, בני נוער שמסתובבים עם סכינים ודוקרים ובשביל מה? על שטויות.
אני לא מבין את אותם בני נוער אשר מסתובבים עם סכין, מה בדיוק זה נותן? בשבילי מי שמסתובב עם סכין הוא אחד שמחפש לריב, ואת האמת בינינו הוא אדם פחדן בלי טיפת כבוד עצמי.
הגענו למצב שאתה יוצא עם חברים ואתה לא יודע איך אתה חוזר הביתה, זה יכול להשמע די מצחיק להרבה ממכם, אבל את האמת אותם אנשים עלובים שמסתובבים עם סכינים בדר"כ גם שותים ואז נוצר מצב מסוכן לאותם אנשים אשר מסתובבים ליד אחד ששתה ומסתובב עם סכין.
אני באמת מזועזע מהמקרים שאני שומע, ילד בן 14 דוקר ילד בן 17, אני שואל את עצמי לאיזה מצב הגענו, שילד בן 14 דוקר ילד בן 17 בגלל שהוא הסתכל עליו לא "כמו שצריך" או שהוא דיבר עם חברה שלו, נו באמת בשביל זה לדקור? הסיבה האמיתית זה מה שנקרא "החברה", אותם חברים שאוהבים לחמם את המצב, זה מגיע בזה שהם אומרים "תראה לו מזה", "איך אתה מוותר לו" ועוד משפטים בסגנון הזה, אותו נער או במקרה שלנו ילד, צריך להראות שהוא גבר אז הוא עושה את הדבר הפשוט ביותר הוא מוציא סכין ודוקר בלי לחשוב פעמים.
עוד אחד הדברים שקוראים זה צעירים שנמצאים במסיבה ומחפשים את "האקשן", אז מה שקורה אותו נער מתעסק עם משהו בתוך המועדון והעניין נסגר מחוץ למועדון.
זה כבר עניין של הרגל לקום בבוקר להיכנס לאינטרנט ואז הכותרת היא, "סוף שבוע של אלימות", "נער נדקר" וכו'..
שמתי לב שנפתחו היום נושאים על אותם עברייני צעצוע, שמחפשים לריב, ולבסוף מתגלים כפחדנים, כבר עברתי כמה מקרים עם כאלה עברייני צעצוע.
בדר"כ הם מתחילים לקלל ובמידה ואתה בא לעברם הם מאיימים עלייך, אז אני שואל את עצמי ואותכם, מה בדיוק זה נותן להם שהם מקללים ובעצם מעצבנים אותך, ואז אני מבין שהם אנשים חסרי חיים.
בנאדם עם קצת איטילגנציה לא יעשה דברים כאלה.
מקרים של אלימות בקרב בני נוער תמיד יהיו, השאלה כמה מקרים כאלה יקרו ומה חומרת המקרה.
צריך ללמד את אותם נערים שמסתובבים עם סכין שיש לכך תוצאה, סכין זה לא משחק, אתה יכול להרוס את חייך ויותר גרוע להרוס חיים של בנאדם אחר והכל בגלל שטות של רגע.
אחרי הכל אנחנו בני אדם ואנחנו לא מושלים, כל בנאדם יכול לאבד את הראש לרגע ואז להצטער על כך כל חיו.
*מי שמוכן לעזור לי בחיפוש אחר רעיונות לנושאים (כמו זה)שיפנה אלי בפרטי.

ציטוט ההודעה