|
|
צודק אחי
שמע, זה אחד הדברים המסריחים שהולכים במדינה הזאת, אבל בעצם כל הדברים האלה נלמים שאתה נהיה בן 18 והולך למסיבות נורמליות, עם סלקציה וקהל יעד.
שהערסים ימשיכו ללכת לדקור אחד את השני בנמל ושיפול עליהם מטוס אם זה תלוי בי.
אל תדברו שטויות זה לא אשמת הטלויזיה כל ילד עם קצת שכל לא יראה הסופרנוס או ישחק GTA ויתחיל לרסס אנשים ברחוב.
זה הכל בא מהבית, מהחינוך של ההורים.
שמע זה נושא נושא , אין אחד שלא יסכים עם מה שכתבת פה , הכל נכון , פשוט צריך להיזהר , וכל הדברים האלה באים מחינוך של הילד ומאיפה שהוא גדל אם זה ביצפר או שכונה .
זה טיפשי להוציא שפיצים על כלום סתם להרוס חיים שלך ושל מישהו אחר
איזה כותב איכותי אתה
אין לי מה להגיד... לדעתי מישהו שמסתובב על סכין ותופסים אותו, צריך לפתוח לו תיק שלא יורד בגיל 18...
אבל לבדוק טוב אם זה סכין למקרה ש... או סכין למשהו אחר, כי חבר שלי הסתובב עם פטיש וסכין יפני
ועצרו אותו ופתחו לו תיק, וזה היה בכלל משהו מהעבודה...
תכלס המצב חרא..
פה אין ילדים עם סכינים(נראה לי) אבל הערסים פשוט שורצים..רוב הילדים בכיתות י' ויא' מסתובבים לך עם כובעים עד שאתה חושב שאתה נמצא בפרסומת לנייק..
אתה צריך להחליט אם לפוצץ את הערס הקטן שהתחיל איתך או ש"לדבר" איתו.
אם אתה מפוצץ אותו אתה מסתכן בזה שיום למחרת הוא יביא את חברים שלו..ואז יתחילו כל הזיוני שכל על הגב וכל זה...
אם אתה ישר מדבר איתו אתה מפספס הזדמנות לפוצץ ערס וסתם נשאר עצבני..
ודרך אגב כל הקטע הזה של הגב הוא פשוט עלוב..
קחו אותי לדוגמא, אם אני מתחיל עם מישהו ורב איתו לא משנה מה אני לא יערב את חברים שלי..אפילו אם הוא פיצץ אותי,זה עניין שלי ולא של חברים שלי.
נערך לאחרונה על ידי LeBron; 13-09-2008 בשעה 20:06.
בן דוד שלי נכנס למעצר כרגע הוא במשפט..
כי (לפי מה שהבנתי) הכניסו לו גרזן לרגל ואז הוא דקר תילד.. עכשיו הילד בטיפול נמרץ ודוד שלי במשפט
(נשבע לכם, למרות שהאמונה שלכם לא ממש חשובה לי!)
עיצבן אותי מי שאמר שצריך להאשים את הטלויזיה בזה.
הטלויזיה לא אשמה בילדים שאין להם תפיסה של המציאות, שההורים שלהם אשמים בזה. כשאני רואה אמא (הייתי נותן לה 40 לפחות) הולכת עם 2 ילדים שלה ועוד חברה שלה הלכה לשאול נהג אוטובוס אם הוא יודע איזה קו מגיע לאנשהוא ואז הוא אומר לה לא אז היא מתחילה לקלל אותו.
את רוב האשמה אפשר לשים על ההורים, בכלל כל הקטע של הפינוק היום מדהים אותי. "מסכן הילד לא מסוגל לשבת בכיתה אז ניתן לו ריטלין"
"לילד קשה מסגרת אז שלא ילך ללמוד".
כן כן, יש כאלה שמאבחנים בעיות קשב וריכוז ומה שיהיה, אבל להורים יש יד נורא רכה בעניינים וברגע שזה מגיע לילד שלו אין אלוהים. לא מוציאים את הילדה שלי לטיול שנתי? בוא נרביץ למנהלת.
כאילו בחייאת ראבק הילדים מאבדים תפיסה על המציאות בגלל המבוגרים, הרי את מי אנחנו מחקים? את ההורים.
ובכלל הילדים היום זה פשוט זוועת עולם.
כשאני רואה ילד בכיתה ג' רב עם מישהו בן 18-19 וכשהחברים שלו אומרים לו מה אתה רב איתו הוא יותר גדול ממך והוא אומר להם מה אתם דואגים אם הוא עושה משהו אתם תופסים אותו אני נותן לו בעיטה לביצים ואנחנו מפרקים אותו.
דבר כזה מרתיח אותי שאני שומע את זה, ובכלל פעם אם מישהו היה הולך מכות ישר היו באים להפריד, איזה היום רק מחממים. ובכלליות אם זה 2 ילדים שאני יודע שהם מהטיפוסים הערסיים שמחפשים ללכת מכות אני אומר בשביל מה, שיהרגו אחד את השני מצידי, כמה שפחות כאלה ברחוב יותר טוב לי, ובכלל אתה מסוגל להתערב במכות ובסוף אותך ידקרו או לך ירביצו.
המדינה הזאת מדרדרת מרגע לרגע...
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 29-09-2008 בשעה 18:30.
Bring the Violence-