בדיחות כללי
1) רוסי אחד ניסה להתקבל לקה-גה-בה ברוסיה, אמרו לו שם שאם הוא רוצה להתקבל עליו לשתות 10 בקבוקים של טקילה להרוג דוב ולזיין 20 בחורות, לוקחים אותו למקום שבוא מתבצע המבחן, יש 3 אולמות באחד מהם 10 בקבוקי טקילה בשני דוב פרא, ובשלישי 20 הבחורות, ניגש הרוסי לחדר של השתייה שתה את כל 10 הבקבוקים נהייה שיכור לגמרי, אחרי זה הוא נכנס לתוך האולם של הדוב, נשמעו קולות יללה מוזרים, ואז אחרי 5 דקות יצא הרוסי ואמר : עכשיו איפה ה-20 בחורות שאני צריך להרוג ?
2) איזה זקן אחד עולה לאוטובוס עמוס נוסעים ואין לו מקום לשבת, הוא נעמד ליד איזה בחור צעיר שיושב עם החברים שלו, במשך הנסיעה המקל של אותו זקן שמתקשה לעמוד נתקע כל הזמן בכסא של הבחור הצעיר, הצעיר מתעצבן ואומר לזקן בלעג : אם היית שם חתיכת גומי בקצה המקל זה לא היה עושה כל כך הרבה רעש ! אז הזקן אמר לו : אם אבא שלך היה שם גומי, לא היית פה והיה לי מקום לשבת !
3) זקן בשם דוד וזקנה אשתו יושבים בארוחה בבית אבות, שניהם לבד במרפסת ביתם, הערב ערב נוב ורומנטי, ליל כוכבים, משב רוח נעים חולף על פניהם והאישה אומרת לבעלה : דוד, הארוחה הזאת מחממת לי את הלב, אז דוד אמר לה : נו בטח שהיא מחממת לך את הלב, הציצי שלך נכנס למרק !
4) כיפה אדומה הולכת ביער ורואה את הזאב, היא שואלת אותו : זאב, זאב.. למה יש לך עיניים כאלו גדולות ? אז הוא עונה לה : תעופי מפה כבר ותני לי לחרבן בשקט !

ציטוט ההודעה

על החתימה הפצצתית הזאת
אולג תהיה בריא אחי
קורע זה