היא תמיד חושבת שהיא צודקת, תמיד, לא משנה מה, היא חושבת שהיא צודקת, גם אם כל העולם יגיד לה שהיא טועה היא תחשוב שהיא צודקת, בכל ריב אני מוציא את עצמי אשם בשביל הקשר, בשביל שלא נריב בשביל שזה לא יהיה קשר דפוק אני אומר לה מצטער בלה בלה בלה, למרות שאני מודע לכך שאני לא אשם, ירדתי איתה לאילת, היא באה איתי ועם חברים שלי כי לא היה לה עם מי לרדת, היא פשוט הרסה לי חצי מההנאה, ואתם יודעים מה אני אוהב אותה והבלגתי, פשוט הבלגתי.
חברים שלי ממש קיבלו אותה בתור אחת מהחבר'ה, אחרי שהיא קיללה את כולם סתם בלי סיבה, איתי בשיחה, הם לא ידעו מיזה חוץ מחבר אחד שבמקרה היה אצלי באותו רגע, קיללה אותם רשמה לי סיכומים עליהם וסתם. היא אפילו לא הכירה אותם. הבלגתי, לא אמרתי לה להתנצל ולא כלום, אמרתי סבבה היא בטח עצבנית.
החברה הכלבה שלה, אני יספר לכם דבר אחד מכל הדברים המגעילים שהיא עשתה לקשר שלנו רק בשביל שתבינו כמה היא מגעילה.
תמיד ידעתי שהיא דלוקה עליי ותמיד ידענו אני וחברה שלי על כך,
יצא לי לדבר עם חברה שלה דרך האיסיקיו שלה ואמרתי לה שזה אני, דיברנו ודיברנו וראיתי כמה היא נמשכת אליי ומקנאה בכך שהקשר שלנו היה טוב ושלה היה חרא, בקיצור בכל השיחה שלי ושל חברה שלה, חברה שלי הייתה איתי על הקו וסיפרתי לה על כל מה שאני עושה, שאני מדבר איתה במטרה שתתחיל איתי, בסוף אמרתי לה לבוא אלי, היא הסכימה קבענו זמנים ותאריך, וחברה שלי ידעה מהכל כי סיפרתי לה, רציתי להראות לה כמה היא חרא.
אז לבסוף שתיהן באו אלי, וחברה שלי הבינה כמה היא כלבה.
זה אחד מאלפי הדברים שהיא עשתה לנו לקשר,
חשבתי שחברה שלי הבינה כמה חברה שלה זונה וכמה היא לא צריכה לדבר איתה יותר בחיים, אבל היא השלימה איתה, דרך אגב חברה שלה עשתה משהו דומה מאוד לזה לפני זה.
חברה שלי רבה עם חבר שלי, וכל שיחה שלי איתה היא קיללה אותו, יצאה עליו והכל, ותמיד התעלמתי, לא אמרתי לה תתנצלי, לא אמרתי כלום, ותמיד היא היתה מקללת אותו ותמיד לא הייתי אומר כלום.
הם השלימו באילת.
בווליום כינרת היא ראתה עוד חבר שלי והיא שונאת אותו רצח בגלל ההתנהגות שלו, לא שהוא עשה לה משהו, בגלל איך שהוא מתנהג.
כמה שיחות שהיו לנו אחרי ווליום כינרת היא קיללה אותו ואמרה שהיא שונאת אותו ובלה בלה בלה, וגם על זה הבלגתי והכל.
אז אתמול בלילה דיברנו, והיא אמרה לי משהו על חברה שלה הזונה, ואמרתי "שרמוטה" אבל במשפט מצחיק, משהו כזה בנימה של צחוק, לא שאמרתי "יואוו איזה שרמוטה" היא מזה יצאה עליי, ממש, היא אמרה דברים כמו אני חרא ואין לי כבוד לחברה שלה, רק שתבינו איזו חברה זו, ואחרי כל מה שהיא אמרה על חברים שלי, אמרתי לה "דיי בבקשה דיי אני לא רוצה שנריב לא רוצה לא רוצה" ממש התחלתי לצעוק את זה בשביל לא לשמוע את הדברים המגעילים שהיא אמרה, ואני בטוח שהיא אמרה מלא דברים מגעילים חוץ מזה, שמעתי במקרה גם שהיא אמרה "עוד פעם תדבר על חברה שלי ככה אתה תחפש אותי"
ממש הגזימה הפעם.
אז היא ניתקה את הטלפון אחרי שהתחננתי שלא נריב ושזה לא יגמר ככה בכל זאת היא ניתקה.
היום התכתבנו באסמסים ואחרי שהיא יצאה עליי שוב וכתבה שאני מגעיל והכל קבענו שנגמר ושנדבר בטלפון כשהיא תצא מהמקלחת, אז דיברנו ופשוט היא המשיכה עם אותו ריב לאחר שהיא אמרה שזה נגמר, המשיכה המשיכה לדבר מגעיל והכל, אחרי הכל.
פשוט פגעה בי בלי הפסקה ולא החזרתי לה, בסוף היא אומרת לי שהיא לא תספר לי כלום יותר ובלה בלה בלה והמשיכה לצעוק ואני ממשיך להגיד לה דיי לא רוצה לריב, עד שנשברתי ולא יכולתי יותר, אז צרחתי עליה "נשבר לי ממך, אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלי, צאי לי מהחיים" משהו כזה.
תבינו אותי, לא יכולתי יותר, היא תמיד מוציאה אותי אשם גם שהיא יודעת שהיא אשמה, היא אמרה לי דברים מגעילים מהגיהנום ורק ניסיתי להפסיק אותך ולהפסיק את הריב, אבל בסוף נשברתי לא יכולתי יותר לספוג, היא חשבה שאני איזה שק איגרוף. ואני לא חושב שאני יחזור אליה אי פעם..
מהחודש הראשון שהיינו ביחד, אמרתי לה שחברה שלה זאת שתגרום לפרידה שלנו, והנה.
חברה שלה, זונה מהלכת, שרמוטה מהגהינום, תמיד עשתה ועושה לה רע, תמיד גרמה לה לחשוב שהיא מתחתייה, תמיד עשתה לה דברים מגעילים.
סורי על החפירה, מן פריקה כזו.

ציטוט ההודעה