אני עוד אחד מאלה שאוהב ללכת ולמלאות ווינר, זה בעיה של התמכרות.
עוד לפני הקיץ אמרתי לעצמי שאני חייב להפסיק עם זה, אז הפסקתי, במשך שלושה חודשים לא התקרבתי לדבר הזה שנקרא ווינר.
אבל זה משהו שגדול עלי ושבוע שעבר חזרתי להמר.
אני רואה את אותם ילדים שמבזבזים את זמנם ואת כספם על הדבר הזה שנקרא ווינר, ישנם כאלה שמצליחים להביא "מכות" יפות, וישנם שמפסידים הרבה.
ישנו חוק שמי שאין לו 18 לא יכול להמר, טוב את האמת החוק הזה עוזר ולא עוזר, ישנם בעלי חנויות שישלחו גם לילדים בני 10, וישנם בעלי חנויות שיבקשו תעודת זהות.
אני כאמור עוד לא בן 18 (אני בן 17 וחצי למי שרוצה לדעת) אבל הצלחתי למצוא שיטה איך לעבוד על מוכר שכן "מקפיד", הגעתי עם חברים כדי למלאות ווינר, חברים שלי ניסו ללא הצלחה, מה שאני עשיתי זה הגעתי עם הטופס שלי ועם הרישיון ביד, המוכר שאל אותי אם אני בן 18 אמרתי לו שכן והנה הרישיון שלי אם הוא רוצה לבדוק, הוא בדק? לא.
אני חושב שצריכים לעשות יותר מהחוק הזה, שאני רואה את אותם ילדים שמבזבזים את הכסף שהם קיבלו מההורים שלהם, אני חושב לעצמי מה יהיה שהם יעבדו ויהיה להם סכום גדול יותר שכסף.
הדבר הזה שנקרא הימור, זה בעיה גדולה מאוד, אנשים (גם מבוגרים) מתמכרים בקלות רבה, אני דג קטן עם סכומים קטנים, אני חושב על אותם אנשים שבערב ליגת האלופות ממלאים בסכום של יותר מ1000 שקל (בערב).
זה באמת בעיה חמורה ואני רואה אנשים שמאבדים את חייהם בגלל הימורים.
זה מתחיל בקטן וזה ממשיך בגדול, אני בטוח שזה נשמע מצחיק לחלק ממכם שחושבים לעצמם איך הגעתי מווינר להימורים בסדר גודל שאפשר להפסיד את הכל, אז לדעתי זה כן קשור בנאדם שמהמר בקביעות (גם עם זה ווינר) יהמר כל חיו אם הוא לא יפסיק מוקדם.
הנושא הזה הוא נושא גדול שאפשר להרחיב עליו, וזה משהו שאני יעשה, אבל לא באשכול הזה.

ציטוט ההודעה