טוב אז ככה, לפני בערך חצי שנה, באתי למסיבת יומולדת של חבר שלי, שעבר לגור בעיר אחרת... אז בוודאי שלחבר הזה באו גם חברים מהעיר שלו, שאני לא מכיראז התחלתי לדבר שם עם כולם, כזה סתם התיידדתי, ואז המוזיקה השתנתה למוזיקת סלואו כזאת, אז כולם לכו בת זוג, ורק החברה שלי (שלא באנו עם בנות) כאילו, ישבו בצד... אז אמרתי כזה "סעמק, מה אני כאפות שאני אשב בצד?" אז באתיי לאיזה ילדה אחת, והזמנתי אותה לרקוד.. אחרי ריקוד של איזה 10 דקות, היא רשמה לי ת'אייסי שלה על היד שלי, אז אחרי שחזרתי הביתה, דיברנו וזה, ושמרתי קשר עד ללפני יומיים (חצי שנה בערך)...
נהיהנו ידידי עט ממש ממש טובים, אבל לפני יומיים חברה שלה, שהייתה אצלה במקרה, התכתבה איתי, ושאלה אותי, למה אני לא עושה כלום בקשר אליי ולילדה? אז אמרתי לה שתפסיק לחפור, ושאני אדבר יותר מאוחר עם הידידה שלי, אז שאלתי אותה אם היא באמת רוצה ללכת עם זה יותר רחוק, שניהיה חברים, ונפיגש שוב? אז היא אמרה לי שבכיף, נפגש איפשהו בראש השנה, אני היא וחבר של כל אחד...
אז לעניינו:
יש למשהו טיפים להביא לי? דייט ראשון שלי כולה XD

אז התחלתי לדבר שם עם כולם, כזה סתם התיידדתי, ואז המוזיקה השתנתה למוזיקת סלואו כזאת, אז כולם לכו בת זוג, ורק החברה שלי (שלא באנו עם בנות) כאילו, ישבו בצד... אז אמרתי כזה "סעמק, מה אני כאפות שאני אשב בצד?" אז באתיי לאיזה ילדה אחת, והזמנתי אותה לרקוד.. אחרי ריקוד של איזה 10 דקות, היא רשמה לי ת'אייסי שלה על היד שלי, אז אחרי שחזרתי הביתה, דיברנו וזה, ושמרתי קשר עד ללפני יומיים (חצי שנה בערך)...
ציטוט ההודעה